Čačak: Deo Ulice Čačanski bataljon bez struje zbog kvara na mreži

Čačak: Deo Ulice Čačanski bataljon bez struje zbog kvara na mreži

0
Foto: Dženarika Info
Elektrosnabdevanje

Prema poslednjim informacijama iz čačanske Elektrodistribucije, zbog kvara na mreži deo Ulice Čačanski bataljon, kao i bočne ulice, od sinoć su bez struje zbog kvara na mreži. Ekipe su na terenu, rade na sanaciji kvara, i očekuju da će biti otklonjen u toku dana.

Zbog radova na sečenju i uklanjanju rastinja u zoni mreže niskog napona, bez električne energije danas biti potrošači u ulici Bogdana Teofilovića, parna strana od broja 20 do broja 38, i neparana strana od broja 27 do broja 45. Radovi će se izvoditi u vremenskom intervalu od 09.00 do 12.00 sati.

U Gornjem Milanovcu i Ivanjici, snabdevanje potrošača strujom jutros je uredno.

Na teritoriji Dragačeva su i za danas planirani radovi na niskonaponskoj mreži zbog kojih će od 08.00 do 16.00 časova bez struje biti zaseok Sastanak u Tijanju.

Vodosnabdevanje

Snabdevanje potrošača vodom u Čačku ovog jutra je uredno. Ista je situacija i u Ivanjici.

U Gornjem Milanovcu je zbog pucanja cevi bez vode deo oko NIS-ove pumpe na magistralnom putu, kao i deo Lunjevice. Iz milanovačkog vodovoda poručuju da su radnici na terenu i da rade na saniranju kvara.

Saobraćajna policija

Prema podacima Uprave saobraćajne policije u Čačku, u toku prethodnog dana na teritoriji Uprave nije bilo saobraćajnih nezgoda.

Kontrola brzine kretanja vozila danas će se vršiti na putnom pravcu Preljina-Mrčajevci i na gradskim saobraćajnicama u Čačku.

Stanje na putevima

Prema informacijama iz AMSS-a, snežne padavine najviše su usporile saobraćaj na putevima Ivanjice, Novog Pazara, Valjeva i Užica, a posebno u planinskim predelima ovih područja, jer je i posle čišćenja, puteva sneg i dalje na kolovozu u raskvašenom stanju. Zato je za bezbednu vožnju u ovakvim uslovima potrebno koristiti zimsku opremu i prilagoditi brzinu kretanja uslovima na putu.

Prema informacijama iz Zimske službe JP Putevi Srbije, kako je RHMZ i za danas upozorio na nove snežne padavine, vozači se podsećaju da je u takvim uslovima maksimalna brzina vozila ograničena na 50 kilometara na čas. Saobraćaj je pojačan na putevima ka Divčibarama, Tari, Kopaoniku, Goču, Zlatiboru i Staroj Planini. Svi prilazi ovim planinskim centrima su prohodni. Kolovozi su pod snegom do 5 cm, pa je upotreba lanaca na većini pravaca obavezna.

Potreban je dodatni oprez na putnom pravcu Brus – Brzeće, na kome se vozila propuštaju naizmenično zbog odrona i nanosa na putu.

Na snazi je zabrana saobraćaja za kamione sa prikolicom i šlepere na pojedinim putevima u planinskim predelima Sjenice, Ivanjice i Novog Pazara.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim putničkim i teretnim terminalima nema dužih zadržavanja.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR