Čačak: Kvar na vodovodnoj mreži u Bulevaru Vuka Karadžića

Čačak: Kvar na vodovodnoj mreži u Bulevaru Vuka Karadžića

0
Foto: Dženarika Info
Vodosnabdevanje

U Bulevaru Vuka Karadžića u Čačku kod broja 62 došlo je do kvara na vodovodnoj mreži. Radnici čačanskog Vodovoda radiće na popravci kvara u toku prepodneva i očekuje se da će kvar biti saniran do 12.00 sati.

U Gornjem Milanovcu će zbog radova na vodovodnoj mreži od 8.00 do 13.00 časova bez vode biti potrošači u ulicama Milutina Todorovića Žice, Nušićevoj, Nemanjinoj i Save Kovačevića.

Elektrosnabdevanje

Zbog radova na rekonstrukciji mreže i zameni kućnih priključaka, danas će od 08.00 do 15.00 časova bez električne energije biti potrošači u Međuvršju na Pejicinoj krivini, na delu prema magistrali. Planirano je da se radovi izvode i u četvrtak 22. i petak 23. septembra u istom vremenskom intervalu.

Radovi na zameni kućnih priključaka u delu Zmajeve ulice od broja 2 do borja 12 i u delu ulice Dr Dragiše Mišovića od broja 183 do 185 izvodiće se i danas od 08.00 do 15.00 časova.

Na području Gornjeg Milanovca zbog radova na niskonaponskoj mreži od 09.00 do 15.00 časova bez električne energije biće potrošači oko naselja Jasen, a u Dragačevu će se izvoditi radovi na dalekovodu zbog kojih će od 09.00 do 16.00 časova bez struje biti potrošači sa područja Markovice i Rtara polja.

Stanje na putevima

Danas do 15.00 časova izvode se radovi na postavljanju antena u obe cevi tunela Brđani, na deonici auto-puta Ljig – Preljina. Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorene preticajna traka u smeru ka Preljini i vozna traka u smeru ka Surčinu.

Isti radovi izvodiće se sutra u tunelu Šarani, u kome će tokom trajanja radova za saobraćaj biti zauzete preticajne saobraćajne trake u obe cevi.

Produžena je izmena saobraćaja u zoni petlje Pakovraće koja predviđa zatvaranje kraka prve kružne raskrsnice i preusmeravanje saobraćaja na postojeću privremenu devijaciju.

Do kraja septembra izvodiće se radovi na popravci potpornog zida zaštitne ograde i mreže na stenskim kosinama na deonici Užice – Bela Zemlja, kod Surduka. Od 7.00 do 17.00 časova za saobraćaj se zatvara leva saobraćajna traka iz smera Užica, a saobraćaj se odvija u dve saobraćajne trake.

Usporeno se prolazi i na delu magistralnog puta Knić – Mrčajevci, zbog radova na mostu preko Bresničkog potoka, kao i na magistralnom putu između Raške i Novog Pazara.

Prema informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima nema zadržavanja. Kamioni i šleperi na graničnim prelazima Horgoš, Kelebija i Šid na izlazu iz zemlje čekaju tri sata, na Batrovcima se zadržavaju i do četiri sata, a na Gradini sat vremena.

Saobraćajna policija

Prema podacima Uprave saobraćajne policije, na području Moravičkog okruga u toku jučerašnjeg dana dogodila se jedna saobraćajna nesreća, i to u Ivanjici, u kojoj je jedno lice lakše povređeno.

Radarske kontrole će danas biti od 06.00 do 22.00 časa na gradskom području Čačka, a od 22.00 časa do 06.00 sati sutra ujutru biće na deonici između Mrčajevaca i Konjevića.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR