Čačak: Kvar na vodovodnoj mreži u Ulici Slavujski Put

Čačak: Kvar na vodovodnoj mreži u Ulici Slavujski Put

0
Foto: Dženarika Info
Vodosnabdevanje

U čačanskom Vodovodu kažu da će se u toku prepodneva raditi na popravci kvara u Ulici Slavujski Put, gde je moguće kratkotrajno zatvaranje vode dok traju radovi. Očekuje se da će kvar biti saniran do 12 sati, a nakon toga i uspostavljeno normalno vodosnabdevanje.

Elektrosnabdevanje

Prema informaciji iz čačanske Elektrodistribucije, za danas nema planiranih isključenja struje, a što se tiče kvarova, u Mojsinju i Prislonici su registrovani na niskonaponskoj mreži. Po rečima dežurnog dispečera, mali broj potrošača je bez struje ili bez jedne faze, a kvarovi će biti sanirani u toku prepodneva.

Za sutra su najavljeni radovi na rekonstrukciji dalekovoda u okviru kojih će se raditi zamena dotrajalih stubova i raskres na trasi dalekovoda, a bez električne energije biće potrošači u Rošcima, Vrnčanima i Jančićima. Planirano je da se radovi izvode od 09.00 do 14.00 časova.

U Ivanjici će danas zbog radova na dalekovodu od 08.00 do 17.00 časova bez električne energije biti potrošači u delu Bratljeva zaseok Nenadića Brdo, u Kušićima struje neće imati zaseok Maskova, a u Jevcu zaseok Rudaci.

Na području Gornjeg Milanovca i Dragačeva nema planiranih radova zbog kojih bi dolazilo do isključenja struje, a manji kvarovi na niskonaponskim mrežama biće sanirani u toku prepodneva.

Stanje na putevima

Prema informaciji iz Zimske službe JP „Putevi Srbije”, nema snega na putevima u višim planinskim predelima, ali je zbog poledice obavezna upotreba zimske opreme.

U toku su radovi na redovnom čišćenju tunela u Međuvršju i Ovčar Banji, na delu magistralnog puta Pakovraće – Kratovska Stena, zbog kojih se saobraćaj od 8.00 do 16.00 časova odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Iz JP „Putevi Srbije” su saopštili da su do 1. decembra produženi radovi na sanaciji kolovoza na deonici Aranđelovac – Banja – Topola, kod Banje. Tokom izvođenja radova, u periodu od 7.00 do 17.00 časova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila mobilnim semaforima ili alternativnim putnim pravcem Aranđelovac – Krćevac – Topola.

Na delu magistralnog puta Ribariće – Brnjak, zbog radova na asfaltiranju, saobraćaj će danas i sutra biti obustavljen od 7.00 do 13.00 časova, a alternativni putni pravac je Raška – Jarinje.

Saobraćajna policija

U Čačku, Guči, Lučanima i Ivanjici u toku jučerašnjeg dana nije bilo saobraćajnih nezgoda, a u Gornjem Milanovcu se dogodila jedna u kojoj nije bilo povređenih putnika, ali je pričinjena materijalna šteta.

Radarske kontrole će danas biti od 08.00 sati do ponoći na putu između Mojsinja i Mrčajevaca.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR