Претрага
[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

Čačak: Stanari Njegoševe ulice bez vode zbog kvara na mreži

Elektrosnabdevanje

Zbog radova na dalekovodu, danas od 09.00 do 11.00 sati električne energije će biti potrošači u Katrzi i donjem delu Mrčajevaca, a zbog radova u trafostanici u istom vremenskom intervalu struju neće imati potrošači u  Velikoj koloniji.

Na teritoriji Gornjeg Milanovca planirani su radovi na elektromreži zbog kojih će od 08.00 do 16.00 časova bez struje biti deo Koštunića na izvodu iz trafostanice „Pucijaši”.

Iz pogona Elektrodistribucije u Guči obaveštavaju potrošače da su otkazani radovi na remontu dalekovoda koji su bili najavljeni za danas u Milatovićima, a da su isti  planirani za sredu i četvrtak u vremenu od  08.00 do 16.00 časova.

Na području Ivanjice će zbog seče rastinja u zoni dalekovoda  danas  od 08.00 do 15.00 časova bez električne energije biti potrošači iz Ravne Gore, Močioca, Klekove, Preseke, Nestorovića, Erčega i Kovačevića.

Vodosnabdevanje

U Njegoševoj ulici u Čačku jutros je zatvorena voda zbog kvara na mreži koji je nastao usled pucanja cevi. U čačanskom Vodovodu kažu da se normaizacija vodosnabdevanja očekuje do 12.00 sati.

Grejanje

Prema informaciji iz JKP za grejanje ,,Čačak“, jutros su bez grejanja stambene zgrade u Ulici Svetog Save, brojevi 15 i 17. Radovi na popravci kvara su u toku i očekuje se da će grejanje biti uspostavljeno do 11.00 sati.

Stanje na putevima

Vetar je u većini krajeva Srbije oslabio, ali je i dalje prisutan na putevima u košavskom području, a povremena kiša danas će uslovljavati mestimično mokre kolovoze. Vidljivost je zbog magle smanjena na putevima pored Ibra i Drine, ima je na Zlatiboru, na magistralnom putu između Sjenice i Novog Pazara, na području Požege, a treba je očekivati i na prevojima u planinskim predelima. Zastoji i usporena vožnja očekuju vozače na deonicama na kojima se izvode radovi.

Prema informacijama iz JP „Putevi Srbije“, u zoni petlje Pakovraće je ograničena brzina kretanja vozila zbog radova na izgradnji deonice auto-puta Miloš Veliki, Pakovraće – Požega, a usporeno se prolazi i deonicom magistralnog puta Mrčajevci – Kraljevo zbog radova na izgradnji nadvožnjaka na deonici auto-puta Pojate – Preljina.

Na deonici magistralnog puta Novi Pazar – Ribariće, kod skretanja za Paljevo izvode se radovi na rekonstrukciji mosta zbog kojih je zatvorena leva traka na mostu iz pravca Novog Pazara, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila u desnoj traci.

Do 19. decembra će se izvoditi radovi na popravci oštećenih delova kolovoza u levoj cevi tunela Šarani, na auto-putu između Takova i Preljine u smeru ka Beogradu. Tokom izvođenja radova leva cev tunela je zatvorena, a saobraćaj se odvija dvosmerno, suprotnom trakom koja vodi ka Čačku.

Saobraćajna policija

U Čačku su se juče dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe lakše povređene, a u Gornjem Milanovcu je evidentirana jedna u kojoj, pored pričinjene materijalne štete, nije bilo povređenih, podaci su iz Uprave saobraćajne policije.

Kontrola brzine kretanja vozila vrišiće se danas do 16.00 časova na putnom pravcu Preljina – Mojsinje.

Поделите вести