Претрага
[rstr_selector]

Čačak: U dva udesa povređeno pet osoba

Policijska uprava

policijaU toku jučerašnjeg dana u Čačku su se dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima je pet osoba povređeno, od kojih su dve zadobile teške telesne povrede. U Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Lučanima nije bilo saobraćajnih nezgoda. Radarska kontrola za danas je planirana u Ivanjici do 17.00 časova.

Vodosnabdevanje

vodaU Ulici Časlava Pavlovića noćas je došlo do pucanja vodovodne cevi zbog čega je u tom delu grada zatvorena voda. Prema informaciji iz čačanskog Vodovoda kvar će biti saniran u toku pre podneva. U Gornjem Milanovcu nema kvarova na vodovodnoj mreži kao ni planiranih radova zbog kojih bi dolazilo do isključenja vode.

Hitna pomoć

hitna-pomocHitna pomoć u Čačku imala je u toku prethodna 24 sata 79 intervencija od kojih 32 u ordinaciji a 47 na terenu, dok su milanovački lekari u isto vreme obavili 26 ambulantnih pregleda i šest kućnih poseta.

Bioprognoza

bioprognozaNepovolјne biometeorološke prilike mogu doprineti pojačanju tegoba kod kardiovaskularnih bolesnika i osoba sa psihičkim problemima. Od meteoropatskih reakcija mogući su bolovi u kostima i zglobovima i razdražlјivost.

Porodilište

beba-servis-porodilste-obrLepe vesti i jutros stižu iz čačanskog porodilišta gde je u toku prethodna 24 sata rođeno sedam beba i to tri devojčice i četiri dečaka, dok je u milanovačkom od utorka zatišje što se tiče porođaja, ali nadamo se da će sutrašnji izveštaj biti bogatiji.

Поделите вести