[rstr_selector]

Celo područje Ivanjice sutra bez struje

Elektrosnabdevanje

Zbog planiranih radova na dalekovodu Požega – Ivanjica, sutra će u vremenu od 07.30 do 17.30 časova bez električne energije biti celo područje Ivanjice.

Iz pogona Elektrodistribucije Ivanjica apeluju da se u ovom vremenskom periodu što veći broj uređaja isključi sa napajanja, a da se nakon dolaska električne energije izvrši njihovo ponovno uključenje. Takođe mole za strpljenje i razumevanje, jer su u pitanju neophodni radovi.

Na području Gornjeg Milanovca registrovani su kvarovi na niskonaponskoj mreži u Cerovi i Donjim Branetićima. Manji broj potrošača u delovima ovih sela je bez struje, a kvarovi će biti sanirani u toku prepodneva.

Vodosnabdevanje

U Ulici Kneza Aleksandra u Gornjem Milanovcu došlo je do pucanja vodovodne cevi kod broja 189. Voda je zatvorena u delu ulice, radovi na popravci kvara su u toku i očekuje se da će biti završeni do podneva.

Policijska uprava

U toku jučerašnjeg dana na teritoriji Čačka su se dogodile dve saobraćajne nezgode i to u Mrčajevcima i Trbušanima. Povređenih putnika nije bilo, pričinjena je materijalna šteta.

Radarske kontrole za danas nisu planirane.

Stanje na putevima

Poslednjeg dana 62. Međunarodne biciklističke trke kroz Srbiju, karavan biciklista će se od 10 do 15 časova kretati relacijom od Prijepolja ka Čačku, trasom koja vodi preko Jasenova, Ivanjice, Arilja i Ovčar Banje, gde će se saobraćaj odvijati usporeno, a povremeno će dolaziti i do kratkotrajnih obustava.

Danas je planirana potpuna obustava saobraćaja od 7 do 16 časova  zbog radova na delu magistralnog puta  Novi Pazar – Sjenica, kroz mesto Štavalj. Za vreme obustave vršiće se preusmeravanje saobraćaja na put koji vodi preko Duge Poljane.

Zadržavanja na graničnim prelazima nisu duža od 30 minuta, osim na graničnom prelazu Horgoš gde teretna vozila na izlazu čekaju oko 90 minuta. Tokom dana povremeni talasi sa većim brojem vozila mogu donositi zadržavanja duža od pola sata na najfrekventnijim prelazima sa Mađarskom, Hrvatskom i Makedonijom.

Поделите вести