Претрага
[rstr_selector]

Ćurčić: Dveri se mešaju u interese moje porodice

Odbornik Grupe građana „Jedinstveni Čačak”, Bratislav Ćurčić, kao razloge za napuštanje odborničke grupe Dveri u čačanskoj Skupštini navodi to što su Dveri napustile principe koji su zastupani u aprilskoj predizbornoj kampanji. Ćurčić naglašava da Lidija Tanović i on ne podržavaju takvu politiku i da je glavni razlog formiranja nove odborničke grupe realizacija predizbornih obećanja.

– Mi nismo stvorili novu odborničku grupu sa ciljem da bilo koga rušimo nego da stvorimo bolje uslove za sprovođenje našeg zajedničkog programa. Naš program je opšti zajednički interes i borba protiv ličnih interesa pojedinaca koji su, kako svi građani znaju, doveli naš grad u veoma težak položaj. Naši prvenstveni ciljevi su rešavanje socijalnih problema građana, što je ujedno i osnovni uslov za ekonomski napredak Čačka. Sve što bude u korist naših građana mi ćemo podržavati i učestvovati u rešavanju problema. Nećemo podržavati štetne odluke, bićemo objektivni, a bićemo i korektivni faktor na skupštinskim zasedanjima. U daljem radu nećemo obraćati pažnju na Dveri, oni imaju pravo da se ljute koliko god hoće, kaže Ćurčić.

Dveri pitaju gde radi moj sin”

– Naravno da Dveri sada pokušavaju na sve načine da omalovaže našu novu odborničku grupu. Kod svakog razilaženja, oni koji su gubitnici, nezadovoljni su i izmišljaju. To se odnosi i na priču o mom sinu. On je trenutno bez posla, čeka da ponovo potpiše ugovor sa firmom za koju je prethodnih nekoliko meseci radio. Nisam siguran koja je to firma, mislim da su „Srbijavode”. Radi za džeparac, plata mu je oko 18.000 dinara. Eto, Dveri kažu da im je prvi cilj zapošljavanje mladih ljudi i rešavanje problema porodice. Ako je to istina, oni ne bi trebalo da ističu primer mog sina, uostalom to je moja lična stvar i Dveri ne bi trebalo da se mešaju u interese porodice. Sve ovo još jednom opravdava naše razloge za napuštanje odborničke grupe, zaključuje Ćurčić.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *