Претрага
[rstr_selector]

Dan bez saobraćajnih nezgoda u Moravičkom okrugu

Elekstrosnabdevanje

eps malaIz čačanske Elektrodistribucije za danas najavljuju isključenje u Pridvorici i Jezdini zbog radova na dalekovodu koji će se izvoditi od 10 do 14 časova.
Zbog planiranih radova na mreži niskog napona u Ivanjici će
od 8.00 do 14.30 bez struje biti naselje „Karavani“. U istom periodu planira se isključenje u Grabovici u zaseoku Radaljevo, a od 10.00 do 12.00 bez struje će biti potrošači iz Donjeg Radaljeva, zaseok Bojovići. Od 10.00 do 15 časova bez struje će ostati Opaljenik, Gromovići, Sivčina, Cerova i Klepani.
Prema informaciji iz pogona Eektrodistribucije u Guči za danas je planirano isključenje od 8.00 do14.00 zbog radova na dalekovodu u selu Lučani, Lisicama i Negrišorima.

Vodosnabdevanje

voda servis malaZbog pucanja vodovodne cevi na Kušićanu, ivanjičko naselje Pandurica i deo Marine reke neće imati vodu u toku dana. U JKP „Komunalno“ u Ivanjici kažu da je u pitanju veći kvar, pa će radovi na njegovom saniranju zahtevati duži vremenski period. Na vodovodnim mrežama u Čačku, Gornjem Milanovcu, Guči i Lučanima jutros nema kvarova.

Policijska uprava

radarska-kontrola malaNa putevima u Moravičkom okrugu prethodnog dana nije bilo saobraćajnih nezgoda, kažu u Policijskoj upravi u Čačku.
Kontrola brzine kretanja vozila za danas je planirana u Parmecu, Preljini, na putnom pravcu Slatina – Lipnica i u Gornjem Milanovcu. Od 14.00 do 19.00 radari će biti na glavnim ulicama u Čačku, a do 17.00 u Ivanjici.

Hitna pomoć

hitna pomoc mala U službi Hitne medicinske pomoći u Čačku u toku prethodna 24 sata evidentirano je 30 pregleda, a na terenu su lekari intervenisali 32 puta.  Hitna pomoć u Gornjem Milanovcu intervenisala je 43 puta. U ordinaciji su leraki pregledali 32 pacijenta, a obavili su i 11 kućnih poseta. Ivanjičkilekari su imali  42 hitne intervencije od kojih je 7 bilo na terenu.

Biometeorološka prognoza

bioprognoza malaUsled očekivanih biometeoroloških prilika kardio i cerebrovaskularnim bolesnicima, kao i osobama sa respiratornim obolјenjima se i dalјe savetuje izvesna opreznost. Problemi sa snom, bolovi u kostima i glavobolјa su mogući kod meteoropata. Preporučuje se dodatan oprez svim učesnicima u saobraćaju.

Porodilište

porodiliste malaU toku jučerašnjeg dana u čačanskom porodilištu rođen je jedan dečak, dok je u Gornjem Milanovcu rođena jedna devojčica.

Поделите вести