Danas bez grejanja deo Železničke ulice u Gornjem Milanovcu

Danas bez grejanja deo Železničke ulice u Gornjem Milanovcu

0
Gornji Milanovac
Grejanje

Grejanje stanova u Čačku funkcioniše normalno, a u toku dana će biti obustavljeno ukoliko spoljna temperatura pređe 15 stepeni.
U Gornjem Milanovcu će na osnovu zahteva skupštine stanara u Železničkoj ulici, Javno komunalno preduzeće izvršiti pražnjenje sistema i privremeno obustaviti snabdevanje toplotnom energijom od 9.30h do 18 časova za ulaze 14 i 16 u pomenutoj ulici.
Objekti koji su priključeni na sistem daljinskog grejanja iz kotlanice u Lominoj ulici su uredno snabdeveni toplotnom energijom.

Vodosnabdevanje

U Ulici Savkovića Kosa kod broja 47 je došlo do kvara na vodovodnoj mreži, biće saniran u toku prepodnevna, a za vreme radova je moguće kratkotrajno nestajanje vode. U ostalim delovma Čačka vodosnabdevanje je uredno. U Gornjem Milanovcu su zbog radova na kraku cevovoda na Brezanskom vodosistemu, bez vode meštani zaseoka Čolići u Beršićima. Očekuje se da će snabdevanje biti normalizovano u toku dana.

Elektrosnabdevanje

Zbog radova na zameni stuba niskonaponske mreže u Ulici Kneza Miloša bez elekrične energije od 8.00 do 14.00 časova biće potrošači u delu pomenute ulice od raskrsnice sa ulicom Cara Lazara do raskrsnice sa Nemanjinom, a zbog radova na niskonaponskoj mreži od 08.30 do 11.00 sati bez struje će biti potrošači u Topličkoj ulici od broja 9 do 39 i od 12 do 24, u Nemanjinoj brojevi 1,3 i 5 i Ulici Svetog Save broj 24.

Hitna pomoć

U hitnoj pomoći u Čačku u toku prethodna 24 sata evidentirano je nešto manje intervencija u odnosu na prethodne dane, lekari su obavili 22 pregleda u ordinaciji, a 25 puta su izlazili na teren. Lekari hitne medicinske službe u Gornjem Milanovu pregledali su 19 pacijenata u ambulanti, a obavili su i 11 kućnih poseta.

Bioprognoza

Očekivane biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih i osetljivih osoba. Astmatičarima se savetuje izvestan oprez u toku prepodneva.

Policijska uprava

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, u Čačku se juče dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj pored pričinjene materijalne štete nije bilo povređenih, a u saobraćajnoj nezgodi koja je evidentirana na području Gornjeg Milanovca četiri lica su lakše povređena.

Stanje na putevima

Nastavlja se period suvog i toplog vremena koje donosi dobre uslove za vožnju. U planinskim predelima, pored reka i u kotlinama moguća je magla i sumaglica pa se zbog smanjene vidljivosti savetuje oprezna vožnja. Opasnost predstasvljaju i slabi jutarnji mrazevi koji u planinskim predelima mogu usloviti poledicu i klizav kolovoz. Sredina radne nedelje donosi umeren intenzitet saobraćaja koji je usporen jedino na deonicama gde se izvode radovi.
U toku su radovi na servisiranju opreme u tunelima „Savinac“ i „Brđani“, izvode se od 9.30 do 17 časova, i to prvo u smeru ka Čačku, a zatim i ka Beogradu. Za vreme radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom dok će za saobraćaj biti zatvorena vozna saobraćajna traka.
Do 05. marta u periodu od 08 do 16 časova izvodiće se radovi u pokretu na pranju mostovske kanalizacije na delu autoputa Miloš Veliki kod petllje Takovo – Preljina u smeru Preljina-Takovo. Za saobraćaj će biti naizmenično zatvarana preticajna saobraćajna traka ili vozna i zaustavna saobraćajna traka.
Prema podacaima Uprave granične policije na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema zadržavanja, dok su za teretna ona višesatna ka Mađarskoj i Hrvatskoj.

 

 

PODELI

POSTAVI ODGOVOR