Danas bez struje deo Karađorđeve ulice

Danas bez struje deo Karađorđeve ulice

0
Elektrosnabdevanje

eps malaZbog planiranih radova na niskonaposnkoj mreži, danas će od 13.00 do 14.30 časova bez struje biti deo biti deo Karađorđeve ulice od bioskopa Sutjeska do knjižare Oaza. U Gornjem Milanovcu, Ivanjici i na području Dragačeva nema kvarova na elektromrežama, kao ni planiranih isključenja električne energije.


Vodosnabdevanje

voda servis malaSnabdevanje potrošača vodom u Čačku i Gornjem Milanovcu funkcioniše bez prekida, kvarova nema kao ni planiranih zatvaranja vode zbog radova na vodovodnim mrežama.

Grejanje

grejanje-1-servis-obrIsporuka toplotne energije iz toplana i kotlarnica u Čačku i Gornjem Milanovcu obavlja se nesmetano i u skladu sa vremenskim uslovima, odnosno sa spoljnom temperaturom, pa se grejanje u toku dana isključuje ukoliko temperatura pređe 12 stepeni.


Hitna pomoć

hitna pomoc malaPomoć lekara u Hitnoj medicinskoj službi u Čačku zatražilo je 38 pacijenata, podaci su za prethodna 24 sata, a u isto vreme lekari su obavili i 36 kućnih poseta. U Hitnoj pomoći u Ivanjici evidentirana je 71 intervencija od kojih je 9 bilo na terenu, znatno manje posla imali su milanovački lekari koji su u ordinaciji pregledali 18 pacijenata, a na terenu su intervenisali 14 puta.

Biometeorološke prilike

bioprognoza-2Biometeorološke prilike mogu relativno nepovolјno uticati na hronično obolele osobe. Kardiovaskularnim bolesnicima i astmatičarima se savetuje izvestan oprez. Pospanost i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije. Preporučuje se adekvatno odevanje, kao i povećana pažnja u saobraćaju.

Porodilište

porodiliste-bebe-servis-obrU čačanskom porodilištu u toku prethodna 24 sata rođeno je pet beba, četiri devojčice i jedan dečak, dok je jučerašnji dan u porodilištu bolnice u Gornjem Milanovcu protekao bez porođaja.

Policijska uprava 

policijaPrema podacima iz Policijske uprave u Čačku, na putevima u Moravičkom okrugu u prethodna 24 sata nije bilo saobraćajnih nezgoda. Za danas nisu planirane radarske kontrole na putevima koje pokriva čačanska Policijska uprava, ali se vozačima savetuje opreznija vožnja uz poštovanje ograničenja brzine kretanja.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR