[rstr_selector]

Danas bez struje deo Mčajevaca, u ponedeljak delovi Čačka

Elektrosnabdevanje

Zbog radova u trafo stanici bez električne energije biće deo Mrčajevaca od ambulante do centra varošice. Isključenje struje je planirano od 08.00 do 12.00 sati.
U Gornjem Milanovcu i Ivanjici snabdevanje strujom je uredno, nema kvarova na elektromrežama, kao ni planiranih isključenja, a u Dragačevu su registrovani kvarovi na niskonaponskoj mreži zbog kojih su jutros bez struje potrošači u Tijanju i Vučkovici. Radovi na saniranju kvarova obavljaće se u toku pre podneva.
Za ponedeljak, 31. januar planirani su radovi u u trafo stanici zbog kojih će od 09.00 do 13.00 časova bez električne energije biti potrošači u Čačku u ulicama Dr. Dragiše Mišović od broja 92 do 124, Bogdana Kapelana od broja 1 do 25, u delu Sime Sarage od Ulice Dr Dragiše Mišovića do pruge, ulici Arsenalski prolaz i u Bulevaru Oslobođenja od broja 2 do broja 10.
U ponedeljak počinje rekonstrukcija niskonaponske mreže sa trafostanice „Klik“ u Gornjoj Bresnici. Bez električne energije biće potrošači u zaseoku Lečići od 09.00 do 14.00 časova, a radovi će se izvoditi od ponedeljka do srede, 2. februara u istom vremenskom intervalu.

Vodosnabdevanje

Radnici čačanskog „Vodovda“ rade na saniranju kvara u Ulici 14 u Beljini. Očekuje se da će kvar biti saniran do 12.00 sati.  Na vodovodnoj mreži u Gornjem Milanovcu jutros nema kvarova.

Grejanje

Jutros je u Čačku došlo do kvara na toplovodu zbog čega je obustavljena isporuka toplotne energije u delu u Ulice Svetog Save. Bez grejanja su stambeni objekti 23, 25 i 27. Problema sa grejanjem ima i u Gornjem Milanovcu, gde je došlo do kvara u kotlarnici. Bez grejanja je deo Ulice Kneza Aleksandra kod zgrade SUP-a. Intervencije na popravci kvarova su u toku.

Bioprognoza

Biometeorološke prilike uticaće nepovolјno na hronično obolele, a najizraženije tegobe mogu osetiti kardiovaskularni, cerebrovaskularni bolesnici i astmatičari. Meteoropate mogu osetiti nervozu, glavobolјu i bolove u kostima. Učesnicima u saobraćaju se savetuje povećan oprez.

Поделите вести