Danas bez struje deo Trbušana

Danas bez struje deo Trbušana

0
Foto: Pexels from Pixabay
Elektrosnabdevanje

Zbog radova na izmeštanju dela niskonaponske mreže, u zoni izgradnje auto-puta Preljina – Požega bez električne energije biće potrošači u Trbušanima kod starog servisa Mercedes, prema Prijevoru. Planirano je da se radovi izvode od 09.00 do 15.00 časova.
U Gornjem Milanovcu je registrovan kvar na dalekovodu zbog čega su bez struje potrošači u Majdanu, a u Dragačevu su bez napona Vučkovica i Milatovići zbog kvara na niskonaponskoj mreži. Kvarovi će biti sanirani u toku pre podneva.

Vodosnabdevanje

Jutros su na vodovodnoj mreži u Čačku registrovani kvarovi u Ulici Kneza Miloša kod broja 124, u Preljini u Varošici i u Prislonici kod auto servisa „Dragačevac“. Kvarovi će biti sanirani u toku dana.
Zbog radova na priključenju stabeno-poslovnog objekta na vodovodnu mrežu u Topličkoj ulici, bez vode će u prepodnevnim satima biti deo Amidžine i Toplička ulica.
U Gornjem Milanovcu su svi potrošači uredno snabdeveni vodom, osim dela Nakučana, zbog problema sa vazduhom u cevovodu, što će biti rešeno u toku dana.

Bioprognoza

Relativno nepovoljna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Najizraženije tegobe mogu osetiti astmatičari i cerebrovaskularni bolesnici, pa im se preporučuje da poslušaju savete lekara. Neraspoloženje i glavobolja su moguće meteoropatske reakcije. U saobraćaju se savetuje dodatna pažnja.

Stanje na putevima

Početak nove školske godine donosi pojačan intenzitet saobraćaja unutar gradova, a povremeno veći broj vozila i dalje se očekuje u tranzitu kroz našu zemlju. Zbog moguće kiše i mokrih kolovoza potrebno je voziti pažljivije, a dodatan oprez potreban je i na deonicama gde su radovi u toku.
Do 30. septembra na snazi je izmena režima saobraćaja na deonici Pranjani – Trbušani, zbog radova na izgradnji tunela u okviru izgradnje deonice auto-puta Preljina – Požega. U toku radova, saobraćaj se sa deonice Pranjani – Trbušani preusmeravati na lokalni putni pravac
Do 15. septembra izvodiće se radovi na rehabiliaciji vijadukta na deonici magistralnog puta između Sušice i Zlatibora, a zbog odrona i dalje je na snazi izmena režima saobraćaja na deonici Bela Zemlja – Užice, kod mesta Surduk, gde je za saobraćaj zatvorena treća kolovozna traka u smeru Užice – Zlatibor.
Prema podacima Uprave granične policije na našim putničkim terminalima saobraćaj je umerenijeg intenzitetea, na najfrekventnijim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, ali tokom dana zadržavanja mogu biti promenljiva.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR