Danas počinju radovi na obilaznici oko Čačka

Danas počinju radovi na obilaznici oko Čačka

0
Ilistracija

Radovi na putu

radovi-put-znak-80x80Na putu Konjevići-Čačak, na obilaznici oko Čačka, danas počinju radovi na redovnom održavanju zbog kojih će biti izmenjen režim odvijanja saobraćaja svakog dana od 7.00 do 17.časova. Saobraćaj će se obavljati naizmeničnim propuštanjem vozila, a planirano je da radovi traju do 15.septembra. Zbog radova na sanaciji klizišta i izradi potpornih zidova na putu Čačak-Guča, u Jezdini, saobraćaj se obavlja jednom kolovoznom trakom naizmeničnim propuštanjem vozila. Planirano trajanje radova je do kraja oktobra. Otežano se obavlja i saobraćaj na raskrsnici na kojoj se ukrštaju državni putevi I B i II A reda na deonici Čačak – Požega. Privremena saobraćajna signalizacija i oprema biće u funkciji do 15.11.2017.godine.
Zbog radova na poboljšanju ukrsnog mesta državnog puta Ljig-Preljina i državnog puta Takovo-Nevade u Gornjem Milanovcu, do 13.septembra zatvoreni su delovi pojedinih gradskih ulica do uključenja na magistralu za smer prema Beogradu. Za vreme izvođenja radova saobraćaj je preusmeren preko Železničke ulice i Ulice Kneza Aleksandra. U toku su i radovi na redovnom održavanju puta Ivanjica-Buk kod Lučke reke za koje je predviđeno da traju do 15.septembra.

Vodosnabdevanje

vodaa-servis-obrPrema informaciji iz čačanskog „Vodovoda“, zbog kvara i njegovog otklanjanja danas je moguće isklučenje vode u Ulici Ratka Parezanovića, dok je u ostalim delovima vodosistema kojima ovo preduzeće upravlja snadbevanje vodom redovno. U Gornjem Milanovcu će do 12.00 sati bez vode biti potrošači u Ulici Petra Kočića zbog radova na vodovodnoj mreži, dok u Komunalnom preduzeću u Lučanima i ovog jutra kažu da u zoni njihove nadležnosti nema kvarova, a da u toku dana neće biti ni radova zbog kojih bi voda bila planski isključena.

Hitna pomoć

hitna-pomoc-servis-obrLekari Hitne pomoći u Čačku su u prethodna 24 časa u ordinaciji pregledali 21 pacijenta i još 27 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavili 36 ambulantnih pregleda i 9 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 86 puta od čega 7 puta na terenu.

Biometeorološka situacija

bio-prognoza-3-servis-obrNastavlјa se period sa nepovolјnim uticajem biometeoroloških prilika na osobe sa cerebrovaskularnim i psihičkim obolјenjima. Reumatski bolovi, glavobolјa i pojačana nervoza danas su očekivane meteoropatske reakcije. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje maksimalna opreznost.

Porodilište

porodiliste-bebe-servis-obrU dva okružna porodilišta u toku proteklog dana i noći rođene su dve bebe. To je ujedno i broj koji nam pokazuje koliko je novih stanovnika Moravički okrug dobio u prethodna 24 časa. U porodilištu u Čačku rođene su dve devojčice, a u porodilištu u Gornjem Milanovcu nije bilo porođaja.

Policijska uprava

policijaa-servis-obrPrema podacima Policijske uprave u Čačku u toku proteklog vikenda na putevima u Moravičkom okrugu dogodile su se četiri saobraćajne nezgode. U dve nezgode koje su se dogodile na području Čačka tri osobe su zadobile lake telesne povrede, dok je u dve nezgode koje su se dogodile na teritoriji Gornjeg Milanovca jedna osoba poginula. Radari će danas kontrolisati brzinu kretanja saobraćaja u Čačku u toku celog dana i noći do 06.00 narednog jutra, u Gornjem Milanovcu do 14.00 i u Ivanjici i Guči do 19.00 časova.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR