I danas pojačane radarske kontrole

I danas pojačane radarske kontrole

0

Policijska uprava

saobracajna-nezgoda-servis-80x80-obrPrema podacima Policijske uprave u Čačku u prethodna 24 časa na putevima u Moravičkom okrugu dogodila se jedna saobraćajna nezgoda i to na području Čačka i u njoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Radari će danas kontrolisati brzinu kretanja saobraćaja u Čačku u toku celog dana i noći do 06.00 narednog jutra, do 14.00 časova u Bresnici i Gornjem Milanovcu i do 19.00 časova u Ivanjici i Guči.

Vodosnabdevanje

voda-80x80-servis-vodosnabdevanjeNajveći deo Moravičkog okruga vodom će danas biti uredno snabdeven. Prema informaciji iz čačanskog „Vodovoda“, u svim delovima vodosistema kojima ovo preduzeće upravlja snadbevanje vodom je redovno. Slična informacija stiže i iz komunalnih preduzeća u Gornjem Milanovcu i Lučanima gde je saopšteno da u zonama njihove nadležnosti nema kvarova, a da u toku dana neće biti ni radova zbog kojih bi voda bila planski isključena.

Hitna pomoć

hitna-servis-80x80-obrLekari Hitne pomoći u Čačku su u prethodna 24 časa u ordinaciji pregledali 34 pacijenta i još 34 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavili 29 ambulantnih pregleda i 8 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 55 puta od čega 6 puta na terenu.

Biometeorološka situacija

bio-prognoza-5-servis-obrDanas se nastavlјa period sa nepovolјnim uticajem biometeoroloških prilika na većinu hroničnih bolesnika, a naročito na osobe sa psihičkim obolјenjima. Neraspoloženje, pospanost i bolovi u mišićima su moguće meteoropatske reakcije. U saobraćaju je neophodan povećan oprez.

Porodilište

beba-1-servis-obrU dva okružna porodilišta u toku proteklog dana i noći rođene su tri bebe. To je ujedno i broj koji nam pokazuje koliko je novih stanovnika Moravički okrug dobio u prethodna 24 časa. U porodilištu u Čačku rođena su dva dečaka i jedna devojčica, a u porodilištu u Gornjem Milanovcu nije bilo porođaja.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR