Претрага
[rstr_selector]

Danas prekid u isporuci gasa u Čačku

Zbog neophodnih radova na priključenju distributivnog gasovoda za industrijsku zonu, danas će doći do prekida u isporuci gasa u Čačku svim potrošačima koji se snabdevaju sa Glavne merno-regulacione stanice. Prekid će trajati do ponoći, a Srbijagas je saopštio da će po završetku radova otpočeti sa redovnom isporukom gasa. Iz tog razloga, tokom celog dana neće biti isporuke toplotne energije iz postrojenja daljinskog toplovoda i blokovskih kotlarnica saopštili su iz JKP za grejanje „Čačak.

Vodosnabdevanje

Zbog radova na priključenju na vodovodnu mrežu stmbeno-poslovnog objekta, koje će obavljati radnici čačanskog Vodovoda, danas će dolaziti do isključenja vode u delovima ulica Koče Anđelkovića, Svetozara Markovića i Stanislava Terzića. U ostalim delovima grada snabdevanje vodom je redovno. Na vodovodnoj mreži u Gornjem Milanovcu nema kvarova.

Bioprognoza

Relativno povolјne biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje bolesnicima sa srčanim tegobama i nervno labilnim osobama, kao i astmatičarima u jutarnjim satima. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi.

Porodilište

U čačanskom porodilištu u toku prethodna 24 sata rođene su četiri bebe, dva dečaka i dve devojčice, dok u porodilištu bolnice u Gornjem Milanovcu nije bilo porođaja.

Stanje na putevima

Saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta dok veći broj vozila vozače očekuje u prvim popodnevnim satima shodno kraju radne nedelje i dolasku vikenda. Zbog predstojećih praznika očekuje se povećan intezitet saobraćaja ka svim zimskim turističkim centrima i apeluje da svi učesnici u saobraćaju prilagode brzinu uslovima na putu i poštuju saobraćajne propise.
Magla je moguća u jutarnjim i večernjim satima na putevima pored rečnih tokova, kotlina i useka, a postoji mogućnost pojave sitnih odrona, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima. Najviše ih ima duž Đerdapske magistrale gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije koja obaveštava o odronima.

Policijska uprava

Prema podacima iz Policijske uprave u prethodna 24 sata u Čačku se dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj nije bilo povređenih. Radarske kontrole danas će biti u Ivanjici do 17.00 časova.

Поделите вести