I danas radovi na vodovodnoj mreži u Čačku

I danas radovi na vodovodnoj mreži u Čačku

0

Vodosnabdevanje

slavina-servis-obrPrema saopštenju iz čačanskog „Vodovoda“, u preljinskoj varošici, Ulici Heroja Đurakića i Ključ-potes Biorci, došlo je do pucanja vodovodnih cevi. Kvarovi će biti sanirani u toku dana i moguće je kratkotrajno zatvaranje vode dok traju radovi. U ostalim delovima čačanskog vodosistema snadbevanje vodom je redovno. U komunalnim preduzećima u Gornjem Milanovcu i Lučanima saopšteno je da u zonama njihove nadležnosti nema kvarova i da u toku dana neće biti isključenja vode.

Hitna pomoć

hitna-pomoc-3-servis-obrLekari Hitne pomoći u Čačku su u prethodna 24 časa u ordinaciji pregledali 28 pacijenata i još 38 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavili 27 ambulantnih pregleda i 7 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 42 puta od čega 7 puta na terenu.

Biometeorološka situacija

bio-prognoza-servis-obrDanas se očekuje nešto povolјnija biometeorološka situacija za hronično obolele osobe. Osobe sa srčanim problemima i varirajućim krvnim pritiskom mogu osetiti izvesne tegobe, a u prepodnevnim satima oprez se savetuje i astmatičarima. Moguće meteoropatske reakcije su poremećaj sna i glavobolјa.

Porodilište

porodiliste-bebe-servis-obrOvog četvrtka iz dva okružna porodilišta stižu dve lepe vesti. U porodilištu u Čačku rođena su dva dečaka, a u porodilištu u Gornjem Milanovcu nije bilo porođaja.

Policijska uprava

policijaa-servis-obrPrema podacima Policijske uprave u Čačku, na putevima u Moravičkom okrugu u prethodna 24 časa dogodile su se četiri saobraćajne nezgode i to na području Čačka i u njima su tri osobe lakše povređene. Radarske kontrole će kontrolisati brzinu kretanja saobraćaja na području Čačka u toku celog dana i noći sve do 06.00 narednog jutra.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR