Danas zatvoren put od Ovčar Banje do Vidovskog tunela

Danas zatvoren put od Ovčar Banje do Vidovskog tunela

0
Foto: Dženarika info

Dana će od 11.00 sati do 14.00 časova biti obustavljen saobraćaj na putu od Ovčar Banje ka Vidovskom tunelu – hlorna stanica Vidova-Rošci, zbog redovnog održavanja i radova na pripremi i asvaltiranju pomenute deonice u dužini od 60 metara.  Na prilazu zoni radova će biti postavljena privremena saobraćajna signalizacija, a saobraćaj će regulisati prisutni putari.

Elektrosnabdevanje

Zbog planiranih radova na elektromreži od 9.00 do 11.00 sati bez struje će biti deo Mrčajevca od nekadašnjeg preduzeća Šmit prema Donjoj Gorevnnci.
U Ivanjici će zbog radova na mreži niskog napona u vremenu od 08.00 do 17.00 časova bez električne energije biti deo Kumanice koji se napaja za izvoda Bogdanovići, a od 08.00 do 18.00 časova planirano je isključenje u Međurečju gde će bez struje biti Komadine, Orestijevići, Butkovo i Šamanica. Na području Gornjeg Milanova je registrovan kvar na Rudniku, bez napona je zaseok Ćeramide, a kvar će biti saniran u toku prepodneva.
U Dragačevu su zbog kvarova u trafostanicama bez struje delovi Graba, zaseoci Rajičići, Šipetići i deo sela koji se napaja sa trafostanice Ukras, a zbog kvara na dalekovodu bez struje je deo Lis polja – Jovičići i Lazovići. Kvarovi će biti sanirani do 12.00 sati.

Vodosnabdevanje

Na vodovonoj mreži u Čačku registrovani su kvarovi u ulicama Gvozdena Paunovića kod broja 250 i Miluna Minića kod broja 46, i u Preljini iznad Crkve. Radovi na popravci kvarova obavljaće se u toku prepodneva, a za vreme radova su moguća i kratkotrajna isključenja vode.

Bioprognoza

Biometeorološka situacija će dana sbiti relativno povoljna. Oprez se savetuje osobama sa srčanim tegobama. Od meteoropatskih reakcija mogu se javiti glavobolja i smanjena koncentracija. Zbog očekivane visoke vrednosti UV indeksa neophodno je preduzeti adekvatne mere zaštite.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR