Delovi Čačka i okoline danas bez struje zbog većeg broja planiranih radova...

Delovi Čačka i okoline danas bez struje zbog većeg broja planiranih radova na električnoj mreži

0
Elektrodistribucija

Čačanska Elektrodistribucija za danas planira veći broj radova, pa će od 9 do 12 časova zbog revizije trafo stanice Sinđelićeva 1, bez električne energije biti potošači u prvom delu Ulice kneza Miloša I, oko raskrsnice Sinđelićeve i Ulice cara Lazara.
Zbog radova na rekonstrukciji mreže niskog napona bez električne energije od 9 do 14 časova biće potrošači u Trbušanima u Ulici Aleksandra Savića između MZ Lugovi i Kamenog mosta sa pripadajućim bočnim ulicama. Ovi radovi biće nastavljeni i sutra.
Zbog radova na raskresu rastinja u zoni dalekovoda, od 8 do 16 časova bez električne energije biće potrošači u Kačulicama i delu Lasca.
Zbog radova na zameni dotrajalog dalekovodnog stuba bez napajanja će biti potrošači u delu Žaočana i Kačulica. Ovo isključenje je planirano od 9 do 15 časova.
Zbog radova na izmeštanju mernih mesta bez električne energije će od 10 do 11 sati biti potrošači u delu Ulice Miloša Obilića od Ulice cara Lazara do broja 35. Iz istog razloga od 8 do 9 sati sutra struju neće imati potrošači u preljinskom naselju Đekići.
Zbog radova na izmeštanju mernih mesta od 11 do 13 časova struje neće imati potrošači naselja Burojevići, kod pruge u Goričanima.

Vodosnabdevanje

Vodosnabdevanje je ovog jutra u Čačku uredno. Postoje manji kvarovi na uglu ulica Bogdana Kapelana i Sime Sarage i u Ulici Miroljuba Neškovića, dežurni rade na sanaciji ovih kvarova, a njihov završetak se očekuje do 12 časova.
U Gornjem Milanovcu je vodosnabdevanje danas uredno.

Policijska uprava

Prethodnog dana na putevima u Čačku dogodila se jedna saobraćajna nezgoda u kojoj, pored pričinjene materijalne štete, nije bilo povređenih lica.
Na ostalim putevima Moravičkog okruga bilo je mirno.
Radarska kontrola do 16 časova biće na putnom pravcu od Mojsinja ka Mrčajevcima.

Stanje na putevima

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano vreme sa mogućim kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom u drugom delu dana, u brdsko planinskim predelima.
Promenljive vremenske prilike povećavaju opasnost od odrona zbog čega se savetuje opreznija vožnja na putevima u planinskim predelima, pored Ibra, između Kraljeva i Raške, kroz Ovčarsko-kablarsku klisuru, na Đerdapskoj magistrali, ali i na ostalim putevima koji prolaze kroz klisure i useke u istočnoj i jugoistočnoj Srbiji.
Sezona radova je u toku i na deonicama na kojima je izmenjen režim saobraćaja može dolaziti do usporenije vožnje.
Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.
Prema informacijama Uprave granične Policije na graničnom prelazu Horgoš, Kelebija i Mali Zvornik na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila su od 90 do 180 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Hitna pomoć

U Hitnoj pomoći u Čačku lekari su u toku prethodna 24 sata u ambulanti pregledali 25 pacijenata, a na teren su izlazili 37 puta. Gornjomilanovački lekari su obavili 20 ambulantnih pregleda i osam terenskih.

Bioprognoza

Biometeorološka situacija je relativno povoljna za većinu hronično obolelih. Oprez se svima preporučuje u najtoplijem delu dana. Kod osetljivih osoba moguća je malaksalost i problemi sa snom.

Porodilište

Na porođajnom odeljenju Opšete bolnice u Čačku u toku jučerašnjeg dana rođene su četiri bebe. Kako saznajemo, na svet su došla tri dečaka i jedna devojčica. Porodicama bogatijim za novog člana čestitamo, a najmlađim sugrađanima želimo dobrodošlicu.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR