Претрага
[rstr_selector]

Deo Beršića od sinoć bez vode

Elektrosnabdevanje

eps malaZbog radova na seči rastinja u trasi dalekovoda danas će bez električne energije biti potrošači u Žaočanima od 9.00 do 14.30, a zbog radova na održavanju trafo stanica od 9.00 do 12.00 bez struje će biti potrošači u Prijevoru, Vidovi, Trbušanima, Međuvršju, Milićevcima oko farme, Gornjoj Gorevnici, Vranićima i Miokovcima.
Iz pogona Elektrodistribucije u Gornjem Milanovcu za danas je najavljeno isključenje od 8.30 do 14.30 zbog radova na niskonaponskoj mreži u delu ulice Vojvode Milana od broja 19 do 35 i od broja 26 do 60, dok će danas i sutra od 9.00 do 14.00 bez struje biti potrošači u Takovu i delu Sinoševića.
U ivanjičkom naselju Crnjevo od 8.30 do 11.00 bez napona će ostati desna strana ulice Kirilo Savić.
Na području Dragačeva danas i sutra zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda od 8.00 do 14.00 bez električne energije će biti selo Lučani, zaseoci Alimpijevići, Milovanovići, Uroševići, Lisice, Dunjići, Negrišori i Razdolje.

Vodosnabdevanje

voda servis malaPrema informaciji iz čačanskog Vodovoda u ulici Cara Lazara se izvode radovi na priključku na vodovodnu i kanalizacionu mrežu. Radovi neće usloviti zatvaranje vode, ali će deo ulice od rasksniice sa ulicom Kneza Miloša do Svetozara Markovića do 15.00 biti zatvoren za saobraćaj.
U ulici dr „Dragiša Mišović“ broj 160 je došlo do kvara na vodovodnoj mreži koji će biti saniran u toku prepodnevnih sati bez zatvaranja vode. Vozači u tom delu ulice treba da obrate pažnju na vertikalnu signalizaciju zbog radova na putu.

Zbog kvara na vodovodnoj mreži od sinoć je bez vode deo Beršića, zaseok Ozrem. U JKP „Gornji Milanovac“ kažu da će kvar biti saniran do 12 sati, dok će zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži od 8.00 do 12.00 isporuka vode biti obustavljena u delu Takovske ulice od Kursuline do Drinčićeve.

Hitna pomoć

hitna pomoc malaHitna pomoć u Čačku intervenisala je 66 puta u toku prethodna 24 sata. Na teren su lekarske ekipe izlazile 38 puta, a u ordinaciji je pregledano 28 pacijenata. U Gornjem Milanovcu dežurni lekari su obavili 25 ambulantnih pregleda i 12 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć imala 45 intervencija od kojih je 6 bilo na terenu.

Biometeorološka prognoza

bioprognoza-2Očekivane biometeorološke prilike mogu imati relativno nepovolјan uticaj na cerebrovaskularne bolesnike i astmatičare. Promenlјivo raspoloženje, glavobolјa i pospanost su moguće meteoropatske reakcije. Povećana koncentracija se preporučuje učesnicima u saobraćaju.

Policijska uprava

policija znacka malaU Čačku se juče dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice lakše povređeno. U Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Lučanima jučerašnji dan je protekao bez saobraćajnih nezgoda.
Pripadnici saobraćajne policije zaduženi za kontrolu brzine kretanja vozila biće danas do 16.00 u Ivanjici, a u Preljini će radari biti od 14.00 do 18.00.

Porodilište

porodiliste malaDvanaestog oktobra u čačanskom porodilištu rođene su tri bebe i to tri dečaka. U susednom Gornjem Milanovcu u toku jučerašnjeg dana nije rođena nijedna beba.

Поделите вести