Претрага
[rstr_selector]

Deo Čačka bez grejanja

Grejanje

grejanje-servis-obrZbog rekonstrukcije podstanice, grejanje će u 9 sati danas biti isključeno u Bulevaru Vuka Karadžića na brojevima 40 i 41, saopšteno je iz JKP „Čačak“. Radovi bi trebalo da budu završeni u toku dana, ali rok za završetak nije određen zbog čega je neizvesno kada će grejanje u ovom delu Čačka ponovo biti pušteno. U Gornjem Milanovcu i Guči radijatori su topli i nema problema u isporuci toplotne energije.

Elektrosnabdevanje

dalekovod-servis-obrPrema informaciji iz Elektrodistribucije Čačak danas će od 09:00 do 11:00 sati zbog radova na dalekovodu bez električne energije biti potrošači u Preljini,Sokolićima i Dakićima. Zbog radova na dalekovodu bez struje će biti i potrošači u Brdjanima i Milićevcima od 10:00 -13:00 časova. Iz pogona Elektrodistribucije u Gornjem Milanovcu za danas su najavili radove na elektro mreži zbog kojih će od 8.00 do 15.00 časova bez struje biti deo sela Gornji Branetići, zaselak Boblija prema Rajcu.
Na području Dragačeva danas će od 8.00 do 15.00 bez struje biti Gornji Dubac kao i potrošači koji se napajaju sa trafo stanica Glog i Milići. Planiranih radova danas ima i u Ivanjici. Od 8.30 do 14.30 bez električne energije biće potrošači iz Marjanovića i Gliječe, saopštila je ivanjička Elektrodistribucija uz napomenu da će radovi u slučaju kiše biti odloženi.

Vodosnabdevanje

voda-sevis-obrVodosnabdevanje u Moravičkom okrugu ovog petka je uredno. U Čačku, Ivanjici, Lučanima i Guči nema kvarova na vodovodnoj mreži, a nema ni planiranih radova zbog kojih bi voda bila isključivana. Jedine radove beležimo u Gornjem Milanovcu gde od 8.00 do 12.00 sati stanovnici Ulice Save Kovačevića neće imati vodu.

Hitna pomoć

hitna-pomoc-servis-obrU službi Hitne medicinske pomoći u Čačku u toku prethodna 24 časa evidentirano je 30 ambulantih pregleda i 32 kućne posete. Lekari Hitne pomoći u Gornjem Milanovcu pregledali su 31 pacijenata u ordinaciji i 12 na terenu, dok su ivanjički lekari imali 48 intervencija od kojih su 6 bile na terenu.

Biomereorološka prognoza

Basic RGBUsled očekivanih biometeoroloških prilika hronični bolesnici i dalјe mogu osećati pojačane tegobe. Poseban oprez se savetuje osobama sa srčanim i psihičkim problemima, kao i astmatičarima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu promenlјivog raspoloženja, glavobolјe i bolova u kostima i zglobovima. Neophodna je maksimalna koncentracija svim učesnicima u saobraćaju.

Porodilište

bebee-servis-obrPoslednji radni dan u sedmici donosi nam sedam lepih vesti iz dva porodilišta. U toku proteklog dana i noći u porodilištima u Čačku i Gornjem Milanovcu rođeno je sedam beba, odnosno za toliko se povećao broj stanovnika Moravičkog okruga od juče ujutro do jutros. U čačanskom podrodilištu rođena su tri dečaka i dve devojčice, a u gornjomilanovačkom su na svet došli jedna devojčica i jedan dečak.

Policijska uprava

policija-servis-obrPrema informacijama iz Policijske uprave u Čačku u toku prethodna 24 časa u Moravičkom okrugu dogodile su se dve saobraćajne nezgode. U nezgodi koja se dogodila u Čačku nije bilo povređenih osoba, dok je u nezgodi koja se dogodila u Gornjem Milanovcu jedna osoba lakše povređena. Raspored radarskih kontrola u našem okrugu danas je sledeći: do 18.00 gradske saobraćajnice u Čačku, do 14.00 Mrčajevci, Slatina, Lipnica, od 14.00 do 18.00 Preljina i od 14.00 do 16.00 područje Ivanjice.

Поделите вести