Deo Ljubića i Ulica 421 bez struje do popodneva

Deo Ljubića i Ulica 421 bez struje do popodneva

0
Foto: Dženarika Info
Elektrosnabdevanje

Zbog  radova na rekonstrukciji mreže niskog napona danas će bez električne energije biti potrošači u Ljubiću, u ulici Aleksija Milenkovića od broja 7 do 27 i od broja 24 do 30, a bez struje će biti i prostorije FK Polet. Planirano je da se radovi obavljaju od 09.00 do 14.00 časova.

Zbog radova na izmeštanju mernih mesta korisnika, od 08.00 do 10.00 sati bez električne energije biće potrošači u Ljubiću oko servisa „Ford“, a od 11.00 do 13.00 časova potrošači u Košutnjaku u Ulici 421.

U Gornjem Milanovcu su planirani radovi na trafostanici zbog kojih od 12.00 do 15.00 časova struju neće imati potrošači u Ulici Milosava Milosavljević, u delu  Ulice Rajka Milovanović od broja 1 do 83 i delu Korčaginove uice od broja 1 do 41.

Na području Ivanjice, zbog neophodnih radova na seči rastinja u zoni dalekovoda od 08.00 do 17.00 časova bez električne energije biće potrošači iz Kovilja.

Vodosnabdevanje

Prema informaciji iz čačanskog Vodovoda u Ulici Radenka Janjića u blizini Opšte Bolnice, došlo je do pucanja vodovodne cevi. Voda je u ovoj ulici zatvorena, radovi na popravci kvara obavljaće se u toku prepodneva, a normalizacija vodovsnabdevanja očekuje se posle 12 sati.

Kvar je registrovan i u Ulici 650, gde je takođe pukla vodovodna cev, a očekuje se da će kvar biti saniran do 12 sati i nakon toga uspostavljeno normalno vodosnabdevanje.

U Gornjem Milanovcu su u toku radovi na popravci vodovodne mreže zbog kojih prekid u snabdevanju vodom imaju potrošači u Velereči – Grobnice, Široko polje, do „Spektra“. Normalizacija vodosnabdevanja očekuje se do 14 časova.

Značajno smanjen pritisak i eventualne kraće prekide u snabdevanju vodom imaće i potrošači u Kragujevačkoj,  Cvijićevoj i u delu Rudničke ulice, u nižoj zoni naselja Nevade, naselju Rasadnik, u Ulici Milovana Glišića i u manjim okolnim ulicama. Normalizacija u snabdevanju vodom očekuje se do 11 sati.

Stanje na putevima

Prema informacijama iz JP „Putevi Srbije“, radovi na putnoj mreži izvode se na mnogim deonicama. Do 23. novembra vršiće se redovno čišćenje tinela u Međuvršju i Ovčar Banji, na delu magistralnog puta Pakovraće – Kratovska Stena, gde se saobraćaj od 08.00 do 18.00 časova  odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 19. decembra se izvode radovi na rehabilitaciji kolovoznog zastora u levoj tunelskoj cevi tunela Šarani, u smeru ka Beogradu. Tokom izvođenja radova za saobraćaj se zatvaraa leva tunelska cev, a saobraćaj se preusmerava na suprotan smer ka Čačku.

Zbog radova na izgradnji deonice auto-puta Miloš Veliki, Pakovraće – Požega, i dalje je izmenjen režim saobraćaja na deonici magistralnog puta Čačak – Požega, u zoni petlje Pakovraće, gde je ograničena brzina kretanja vozila.

Zbog radova na izgradnji nadvožnjaka na deonici auto-puta Pojate – Preljina, usporeno se prolazi deonicom Mrčajevci – Kraljevo.

Na deonici Ribariće – Brnjak, danas i sutra od 07.00 do  13.00 časova biće obustavljen saobraćaj zbog radova na asfaltiranju, a alternativni putni pravac vodi preko Raške.

Saobraćajna policija

Prema podacima Uprave saobraćajne policije, u Lučanima se juče dogodila jedna saobrćajna nezgoda u kojoj nije bilo povređenih putnika, pričinjena je samo materijalna šteta, a u Čačku, Gornjem Milanvocu i Ivanjici nije bilo saobraćajnih nezgoda.

Radarske kontrole će biti do 14.00 časova na gradskim saobrćajnicama, a od 16.00 časova do ponoći na deonici Mojsinje – Mrčajevci.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR