Deo Ulice 10 od sutra otvoren za saobraćaj

Deo Ulice 10 od sutra otvoren za saobraćaj

Sutrašnjim puštanjem u rad dela Ulice 10 jedina izmena saobraćanja biće u Lominoj ulici iz koje će kod Autobuske stanice moći da se skrene samo u pravcu „Solida“

0
Foto: Dženarika info

Dan Čačka se obeležava sutra, kada se i otvara za saobraćaj deo Ulice 10 od Medicine rada do Ulice Jaše Prodanovića. Prema rečima Miloša Čekanovića, tehničkog direktora JP „Gradac“, radovi koji su počeli krajem maja završavaju se danas, usled čega će doći do izmena saobraćaja u tom delu grada.

– Radovi po ugovoru su saobraćajnica, javna rasveta, kišna kanalizacija, voda i fekalna kanalizacija i oni se danas završavaju. Sutrašnjim puštanjem u rad dela Ulice 10 jedina izmena saobraćanja biće u Lominoj ulici iz koje će kod Autobuske stanice moći da se skrene samo u pravcu „Solida“. Nastavak radova, odnosno druga faza kada će se raditi do Proletera – krajnjeg odredišta, planirana je za narednu godinu, i tada će doći do još nekih izmena, ali trenutna promena je samo u Lominoj ulici i obeležena je saobraćajnom signalizacijom koja je danas postavljena, rekao je Čekanović.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR