Претрага
[rstr_selector]

Deo Ulice Dr Dragiše Mišovića bez vode, obezbeđena cisterna

Vodosnabdevanje

slavina-servis-obrU ulici Dr Dragiše Mišovića kod fotografske radnje „Elita“ došlo je do pucanja vodovodne cevi zbog čega je voda zatvorena u delu ulice od kružnog toka kod kafane „Car Lazar“ do raskrsnice sa Trnavskom i Birčaninovom. Kvar će biti saniran u toku prepodnevnih sati. Do popravke kvara biće obezbeđena cisterna sa vodom. U ostalim delovima grada snadbevanje vodom je redovno. U Gornjem MIlanovcu, Ivanjici, Guči i Lučanima nema kvarova na vodovodnim mrežama.

Elektrosnabdevanje

eps malaU Gornjem Milanovcu će od 09.00 do 12.00 sati bez struje biti potrošači u Nevadama i to leva strana prema Beogradu od „tenka“ do auto kuće „ARKO“, a od 09.00 do 14.30 časova planira se isključenje u Brusnici u zaseok Jevtovići „Ravni Gaj“.
Na području Dragačeva od 08.00 do 15.00 časova bez napona će biti trafostanica Belica-Milekići u Viči.
Na području Ivanjice ima kvarova na niskonaponskoj mreži na seoskom području tri ekipe su na terenu i rade na saniranju kvarova.

Hitna pomoć

hitna pomoc malaU Hitnoj pomoći u Čačku u toku prethodna 24 sata evidentirano je 88 intervencija, od kojih 32 u ordinaciji, a 56 na terenu. U Gornjem Milanovcu su lekari obavili 28 ambulantnih pregleda i 16 kućnih poseta, a u Ivanjici su u Hitnoj pomoći pregledana 64 pacijenata, a evidentirano je i 6 kućnih poseta.

Biometeorološke prilike

bioprognoza-2Očekivane biometeorološke prilike mogu usloviti pojavu tegoba kod kardiovaskularnih bolesnika, kao i osoba sa obolјenjima respiratornog i cerebrovaskularnog sistema. Glavobolјa, bolovi u kostima i problemi sa snom su moguće meteoropatske reakcije.

Uprava saobraćajne policije

policija-servisNa području Čačka juče su evidentirane dve saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice prošlo sa lakšim telesnim povredama. U Gornjem Milanovcu, Ivanjici, Guči i Lučanima nije bilo saobraćajnih nezgoda, kažu u Upravi saobraćajne policije u Čačku i dodaju da će radarska kontrola danas biti raspoređena na glavnim saobraćajnicama u gradu.

Porodilište

porodiliste malaU čačanskom porodilištu u toku prethodna 24 sata rođene su tri bebe, dečak i dve devojčice.

Поделите вести