Претрага
[rstr_selector]

Deset beba u Moravičkom okrugu

Porodilište

Ove srede stiže nam deset lepih vesti iz porodilišta. U čačanskom porodilištu je u toku jučerašnjeg dana rođeno šest beba, četiri dečaka i dve devojčice, dok su u Gornjem Milanovcu rođena tri dečaka i jedna devojčica.

Hitna pomoć

Lekari čačanske Hitne pomoći u toku prethodna 24 sata su pregledali 39 pacijenata u ordinaciji i 48 na terenu, dok su njihove kolege u Gornjem Milanovcu obavile 32 ambulantna pregleda i 12 kućnih poseta.

Bioprognoza

Danas se očekuje relativno pobolјšanje biometeorološke situacije za većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima, kao i nervno labilnim osobama. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje pojačana koncentracija.

Policijska uprava

U prethodna 24 sata u Čačku su se dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima nije bilo povređenih. Radarske kontrole će biti u Parmencu od 12.00 do 15.00 časova, a na teritoriji grada do 22.00 časa.

Vodosnabdevanje

U Ulici Milivoja Jovanovića u Kulinovcima i na podsistemu Vidova – Rošci, došlo je do kvarova na vodovodnoj mreži koji bi trebalo da budu sanirani u toku dana. Moguće je kratkotrajno isključenje vode dok traju radovi. Takođe, došlo je do pucanja vodovodne cevi u Ulici Bobe Miletića, a taj kvar će biti saniran tokom jutra, kažu iz čačanskog „Vodovoda”. U Gornjem Milanovcu je vodosnabdevanje danas uredno.

Поделите вести