Претрага
[rstr_selector]

Deset muštuluka iz čačanskog porodilišta

beba-novorodence-servis-obr-80x80-malaPorodilište

U čačanskom porodilištu je u toku prethodna 24 sata rođeno 10 beba, pet dečaka i pet devojčica, a u porodilištu u Gornjem Milanovcu je rođen jedan dečak.

voda-80x80-servis-vodosnabdevanjeVodosnabdevanje

U delu Ulice Kneza Aleksandra u Gornjem Milanovcu došlo je do kvara na vodovodnoj mreži, ali u milanovačkom komunalnom preduzeću kažu da neće biti zatvaranja vode. Prema informaciji iz čačanskog Vodovoda, danas nema planiranih isključenja vode.

bio-prognoza-2-servis-obrBioprognoza

Danas se očekuju nešto povolјnije biometeorološke prilike, ali se oprez savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima, naročito u jutarnjim satima. Moguće su glavobolјa, razdražlјivot i poremećaj sna.

hitna-pomocHitna pomoć

Hitna pomoć u Čačku je u protekla 24 sata imala 76 intervencija, od kojih 25 u ambulanti, a 51 na terenu. Lekari iz Gornjeg Milanovca su u isto vreme pregledali ukupno 35 pacijenata, 29 u ordinaciji i šest na terenu.

autoputStanje na putevima

Vozače će danas pratiti povoljne vremenske prilike što će doprineti i dobroj prohodnosti puteva. Saobraćaj je za sada umerenog intenziteta, a na mnogim deonicama gde se izvode radovi odvija se izmenjenim režimom, pa tako na radove zbog kojih dolazi do povremeno kraćih zastoja, a naročito u satima pojačanog saobraćaja treba računati na više deonica Ibarske magistrale od Beograda ka Čačku, ali i u nastavku puta ka Užicu. Zbog radova na proširenju mosta preko Lipničke reke u naselju Gruža na putu Kragujevac – Kraljevo, vozila se uz pomoć semafora naizmenično propuštaju, a usporen je saobraćaj i na deonici Požega – Arilje zbog radova na mostu preko reke Đetinje. Od 08. do 28. oktobra, izvodiće se radovi na izgradnji kružne raskrsnice u Užicu, na uglu Omladinske i Ulice Lipa, a za vreme radova saobraćaj će se odvijati prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Поделите вести