Претрага
[rstr_selector]

Do jutra očišćeno 90 odsto ulica u Čačku

Komunalne službe JKP Komunalac i preduzeća Pridvorica Transport tokom čitave noći i jutra bile su angažovane na čišćenju gradskih ulica i lokalnih seoskih puteva, tako da je sa najvećeg broja tih putnih pravaca sneg uklonjen.

– Do jutros je očišćeno 90 odsto ulica prvog i drugog prioriteta, čak se prešlo i na ulice koje ne pripadaju ovim grupama, kaže Miloš Čekanović, šef službe za investicije i nadzor u JP Gradac.

– Na seoskom području Moravac i Transport Pridvorica su radili čitave noći. Moravac je završio sa poslom i oni sređuju opremu koja je polomljena tokom noći. Posle podne ponovo će krenuti da završe čišćenje puteva ka Vujetincima. Dogovorili smo se da vlasnici velikih traktora svojom mehanizacijom, u dogovru sa predstavnicima Mesnih zajednica, očiste seoske puteve i rasputice koji nisu na našem spisku, a mi ćemo im to platiti. Za čišćenje dela trotoara u gradu je zadužen Komunalac. Ti trotoari se čiste, a čišćenje ostalih trotoata je obaveza vlasnika lokala i objekata, što važi i za vlasnike kuća i stanova. Lično sam zadovoljan kako je očišćen grad, što se saobraćajnica tiče – izjavio je Miloš Čekanović.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести