[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

Do podneva obustavljen saobraćaj na delu puta u Rošcima

Elektrosnabdevanje

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u Gornjem Milanovcu će od 09.00 do 14.00 časova bez električne energije biti potrošači u delu Takovske ulice, od Hajduk Veljkove do Balkanske, i u delu Kursuline ulice.

Zbog planiranih radova na dalekovodu, od 09.00 do 11.00 sati bez struje će biti potrošači u dragačevskim selima Donja i Gornja Kravarica, Lopaš, Prilipac i Virovo.

Vodosnabdevanje

Prema informaciji iz čačanskog Vodovoda, snabdevanje potrošača vodom na području grada je uredno, a u Jezdini je došlo do pucanja vodovodne cevi kod stare jezdinske škole. Voda je u tom delu Mesne zajednice zatvorena, radovi na popravci kvara će se obavljati u toku prepodneva i očekuje se da će normalno vodosnabdevanje biti uspostavljeno do 12.00 sati.

Bioprognoza

Očekivane biometeorološke prilike danas će imati relativno povolјan uticaj na većinu hroničnih bolesnika i osetlјivih osoba. Oprez se savetuje osobama sa srčanim tegobama. Meteoropatske reakcije su moguće u blagoj formi.

Policijska uprava

U Čačku, Gornjem Milanovcu, Guči i Lučanima u toku jučerašnjeg dana nije bilo saobraćajnih nezgoda, a u Ivanjici se dogodila jedna u kojoj je jedno lice lakše povređeno, saopštavaju iz Policijske uprave.

Radarske kontrole će biti od 08.00 do 14.00 časova na putu između Slatine i Lipnice, od 14.00 do 22.00 časa na gradskim saobraćajnicama, a od 22.00 do 06.00 sati sutra ujutru na deonici od Konjevića ka Mrčajevcima.

Stanje na putevima

Danas će se od od 7 do 17 časova, izvoditi radovi na putu u Rošcima, na skretanju za Kablar. Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, dok će u periodu od 9 do 12 sati doći do potpune obustave. Alternativni putni pravci u periodu obustave su lokalni putevi.

Na magistralnom puta između Raške i Novog Pazara, izvode se radovi na rekonstrukciji kolovoza zbog čega je maksimalna brzina ograničena na 50 kilometara na čas, dok je na pojedinim dodatno smanjena na 10 ili 30 km/h, a na pojedinim deonicama se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem uz pomoć semafora.

Iz Požarevca danas kreće prva etapa 62. Međunarodne biciklističke trke kroz Srbiju duga oko 153 kilometra sa ciljem u Mionici. Biciklisti će se kretati trasom Požarevac – Mala Krsna – Krnjevo – Smederevska Palanaka – Toplola – Aranđelovac – Lazarevac – Mionica.

Поделите вести