[rstr_selector]

Добар старт сезоне за чачанске бициклисте

На прве три трке Купа Србије бициклисти Борца освојили су десет првих и шест других и трећих места.

Прве три трке за Куп Србије које су одржане у Ердевику, Новом Саду и Сомбору током априла и  почетком маја, показале су да су бициклисти Борца спремно ушли у овогодишњу сезону, саопштено је из Бициклистичког клуба Борац.

Победе су остваривали сениор Дејан Цогољевић, јуниор Бошко Величић, кадет Стефан Вучићевић, сениорска и јуниорска екипа. Високе пласмане су постигли и најмлађи такмичари,– Дамјан Димитријевић у категорији до 11 година, Ђорђе Станисављевић и Давид Драговић, који су у генералном пласману, после три трке, заузели прва места.

Поред наступа у друмском бициклизму са најмлађима наступало се и у МТБ тркама у Шиду, Борачу, Пожаревцу, Београду. У овим тркама су се истакли дечаци до 11 година, Ђорђе Станисављевић који је победио на три трке и Давид Драговић који је у истој категорији освојио друго и трће место.

У наредном периоду, за репрезентацију Србије наступаће сениори Дејан Цогољевић и Алекса Радмилац, јуниори Бошко Величић и Вукашин Јованчевић, као и кадет Стефан Вучићевић.

Бициклистичка трка за Награду Чачка, ове године бодоваће се за Куп Србије и биће одржана 14 маја на кружној стази у Јежевици.

 

Фото: Бициклитички клуб Борац

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *