Претрага
[rstr_selector]

Dragana Lazarević: Davno sam se zamerila Slobodanu Joloviću

Dragana Lazarević, smenjena načelnica Opštinske uprave Lučani, kojoj je juče naloženo i udaljenje sa radnog mesta, potvrdila je da je odbila da potpiše pojedine odluke Privremenog organa opštine Lučani za koje je ona, kao pravnik, smatrala da su u suprotnosti sa zakonom.

Ipak, mnoge od njih su donete i bez njenog potpisa, pa je ona smatrala da o donošenju tih odluka treba da obavesti najviše državne organe. Zbog neposlušnosti političkih moćnika, ova žena danas ima nekoliko anonimnih krivičnih prijava, za koje kaže da su napisali upravo oni koji su je smenili i objašnjava šta se nalazi u pozadini linča kome je izložena proteklih nekoliko dana:

Bez ijedne konačne sudske presude Dragana Lazarević, dojučerašnja načelnica Opštinske uprave Lučani, danima je izložena javnoj osudi i linču pojedinih medija, koji su režirani u nekom od kabineta lokalnih moćnika opštine Lučani. Ona ovom prilikom otkriva kome se to ona zamerila:

 

Naša sagovornica sa timom svojih advokata priprema tužbu protiv opštine Lučani, a znajući raniju praksu čelnika ove lokalne samouprave, kaže da je svu dokumentaciju koja je ključna za ovaj slučaj sklonila na „sigurno“. Materijala ima i za dokazivanje eventualne odgovornosti sadašnjih i bivših čelnika opštine Lučani, međutim evo šta ona na to kaže:

 

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *