Dve decenije obećanja: Meštani Ulice 11 još uvek čekaju asfalt

Dve decenije obećanja: Meštani Ulice 11 još uvek čekaju asfalt

Građani su se više puta obraćali Savetu mesne zajednice Obrež kako bi rešili nastali problem, međutim, dobili su samo prazna obećanja

0
Ulica 11, Obrež

Meštani čačanskog naselja Obrež već 20 godina čekaju da Ulica 11, koja se nalazi u tom delu grada, bude asfaltirana. Filip Glišović, meštanin Obreža koji živi u ovoj ulici, kaže da je jedan od najvećih problema taj što se tu sliva voda iz drugih ulica koje nemaju kišnu kanalizaciju.

– Jedan od problema je što je ulica neasfaltirana, pa svaki put kada prođu vozila, diže se prašina i bukvalno ne može da se diše. Takođe, uvek je blato jer se iz ulica 6 i 7 sliva voda u našu ulicu. Kada su radili Ulicu 7, nisu napravili kišnu kanalizaciju, tako da sva voda odatle ide kod nas, zbog čega se često oseća neprijatan miris. Ne razumem kako neko može da napravi ulicu bez kišne kanalizacije, kaže Glišović.

Pisali, molili…pomaka nema

Prema njegovim rečima, građani su se više puta obraćali Savetu mesne zajednice Obrež kako bi rešili nastali problem, međutim, dobili su samo prazna obećanja.

– Slali smo molbe Mesnoj zajednici nebrojeno puta i dobijali smo samo obećanja koja nisu ispunjena. Mislim da su komšije nedavno, po ko zna koji put, poslale molbu i išle u Mesnu zajednicu, međutim, tamo su dobili obećanje da će to biti prosleđeno „Gradcu” i na tome se sve završilo, kaže naš sagovornik.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR