[rstr_selector]

Dve hitne medicinske službe intervenisale 107 puta

hitna-pomocHitna pomoć

Hitna pomoć u Čačku je u toku 24 časa obavila 77 pregleda, od tog broja 39 u ordinaciji, a 38 na terenu. U Gornjem Milanovcu lekari su imali 30 pregleda, devet na terenu i 21 u ambulanti.

bio-prognoza-servis-obrBioprognoza

Biometeorološke prilike će danas biti povolјne za većinu hronično obolelih, dok se osobama koje imaju srčana obolјenja savetuje oprez. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u blažoj formi.

policijaPolicijska uprava

Prema podacima čačanske Policijske uprave, u protekla 24 časa u Moravičkom okrugu dogodile su se tri saobraćajne nezgode, od kojih su dve bile u Čačku, a jedna u Ivanjici. U nezgodama su dva lica zadobila lakše povrede. Radarske kontrole biće danas na teritoriji grada do 22.00 časa, od 12.00 do 15.00 u Parmencu, a od 16.00 do 20.00 u Mrčajevcima.

voda servis malaVodovod

Prema informaciji iz čačanskog Vodovoda, u pre podnevnim satima voda će biti isključena u Loznici, zbog kvara na vodovodnoj mreži prekoputa Trafostanice 3. Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Gornjem Milanovcu će doći do prekida u snabdevanju vodom korisnika u Takovskoj i Ulici 1300 kaplara, do 13.00 časova. Moguće su i povremene obustave u snabdevanju vodom u ulicama Sremskog fronta i Solunskoj, do 15.00 časova.

radovi-na-putuStanje na putevima

Vozače danas očekuje dobra prohodnost puteva, umeren intenzitet saobraćaja, suvi kolovozi i dobra vidljivost. Na našim graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila nisu duža od pola sata, osim na prelazu Horgoš gde se na izlazak iz zemlje čeka oko sat vremena.

Na deonici Požega-Divljaka radovi će se obavljati do kraja ovog meseca, a saobraćaj se svakoga dana do 15.00 časova odvija uz naizmenično propuštanje vozila. Na deonici Lučani – Guča na snazi je obustava saobraćaja do 15. novembra zbog radova na lokalitetu Liska stena. Saobraćaj je preusmeren na putni pravac preko Markovice, Pakovraća i Graba.

Поделите вести