[rstr_selector]

Dve saobraćajne nezgode u Čačku

policijaPolicijska uprava

Prema podacima čačanske Policijske uprave, u prethodna 24 sata dogodile su se dve saobraćajne nezgode u Čačku u kojima je jedno lice lakše povređeno. Radarske kontrole će biti na području grada do 22.00 časa.

hitna-pomoc-servis-obrHitna pomoć

Lekari Hitne pomoći u Čačku su u prethodna 24 sata pregledali 30 pacijenata u ordinaciji i još 41 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavile 30 ambulantnih pregleda i osam kućnih poseta.

bio-prognoza-5-servis-obrBioprognoza

Biometeorološka situacija pogodovaće većini hroničnih bolesnika. Astmatičarima se savetuje oprez u jutarnjim satima. Problemi sa snom i promenlјivo raspoloženje su moguće meteoropatske reakcije. Neophodna je adekvatna zaštita od UV zračenja.

vodaVodovod

Vodosnabdevanje u Čačku je i danas uredno. Prema informaciji iz „Vodovoda” u toku dana ne bi trebalo da bude radova zbog kojih bi voda morala da bude zatvarana. U Gornjem Milanovcu je snabdevanje vodom takođe uredno.

stanje-na-putevimaStanje na putevima

Danas će biti pojačan saobraćaj na svim frekventnim putnim pravcima što donosi promenljiva, ali duža zadržavanja na graničnim prelazima. Zadržavanja na prelazu Horgoš na izlazu iz zemlje su dva sata, pa se preporučuje korišćenje altenrativnih prelaza.

Na putu Čačak – Užice izvode se radovi na više mesta zbog čega se vozila naizmenično propuštaju uz adekvatnu saobraćajnu signalizaciju.

Поделите вести