Dveri dovode u pitanje imenovanje v.d. direktora Gradca

Dveri dovode u pitanje imenovanje v.d. direktora Gradca

0

Iz pokreta Dveri danas su se oglasili saopštenjem ukazujći na diskutabilna dešavanja po pitanju kvoruma tokom poslednjeg zasedanja Skupštine grada Čačka, tokom koje je imenovan vršilac dužnosti direktora JP „Gradac“.

Dovodeći u pitanje regularnost rada Skupštine iz pokreta Dveri aktuelnoj vlasti postavljaju niz novih pitanja:

„Posle 20 godina vladavine braće Ilića Čačkom, uz pomoć Veljka Negovanovića i svih onih koji su se prodali za lične privilegije, došao je kraj bahatoj i korumpiranoj vlasti. Znajući da uskoro ostaju bez vlasti, da je to kraj ličnog bogaćenja i svih drugih ličnih interesa, čačanski vlastodršci rešili su da brane vlast svim sredstvima.

Pošto više nema vladajuće većine vlast se održava golom silom, kupovinom odbornika opozicije, skupštinskim kriminalom i bezakonjem. Sve je počelo izbornom prevarom i postavljanjem Vojislava Ilića za gradonačelnika, a završava se nezakonitim skupštinskim radnjama Veljka Negovanovića, leve ruke braće Ilića zadužene za očuvanje njihove vlasti po svaku cenu. 

Zato javnosti postavljamo sledeća pitanja: 

Kada će Vojislav Ilić da saopšti gde i kada je magistrirao i da pokaže svoj magistarski rad?

Kako je Vojislav Ilić stekao tri stana na istom spratu zgrade u strogom centru grada?

Kako je Vojislav Ilić otišao u invalidsku penziju i kako se vratio iz invalidske penzije na najviše javne funkcije u gradu?

Šta je Veljko Negovanović lično dobio zauzvrat da poslednjih osam godina omogućava opstanak Nove Srbije na vlasti?

Kakvu zatvorsku pravosudnu presudu ima gradski većnik Ostoja Mijailović na koju je ukazao drugi član gradskog veća Bratislav Jugović?

Kada ćemo zajedničkim snagama stati na put političkoj mafiji koja vlada našim gradom?

Gradska organizacija Dveri u Čačku nije u mogućnosti da finansira istraživačko novinarstvo koje bi otkrilo odgovore na ova pitanja, poput većnika Jugovića, ali smo tu da pomognemo u istrazi. Naša je obaveza da javno postavimo pitanja koja se pitaju svi građani Čačka, ali malo ko sme javno da ih postavi. Došlo je krajnje vreme za smenu ove dotrajale i pogubne vlasti posle 20 godina. Pozivamo građane Čačka da nas na sledećim lokalnim izborima podrže u ostvarenju preko potrebnih promena u našem gradu“.

POSTAVI ODGOVOR