Претрага
[rstr_selector]

Dveri: Maksimović ogledalo bahate vlasti

Pokret Dveri je u najnovijem saopštenju za javnost izneo niz kritika na rad i ponašanje Aleksandra Maksimovića, šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke, a navode da je osnovni razlog obraćanja javnosti Maksimovićev vulgaran i neprimeren rečnik.

– Osnovni razlog našeg obraćanja je vulgaran i neprimeren rečnik Aleksandra Maksimovića koji blati opoziciju i govori neistine. Prosto želimo da mu odgovorimo na sve to, da ne može da bude cvećka niti da govori u ime časti i morala jer je on čovek koji je promenio nekoliko političkih partija, politički se zaposlio, na sednice dolazi u vidno alkoholisanom stanju, ne čita materijal, a donosi odluke za građane Čačka. To je čovek koji posle sledećih izbora mora da ode u političku penziju i da dobije odgovarajuću kaznu za sve što je uradio u ovom gradu u prethodnom periodu, kaže Tanasković.

Maksimović: Zalažem se za to da se u Skupštinu Grada uvede alko-test

Aleksandar Maksimović je demantovao sve kritike koje su mu uputili odbornici Dveri.

– Kada nemaju za šta, oni me prozivaju za to kako sam dobio posao, a to sam već objasnio da sam ga dobio putem javnih konkursa. Izuzetno sam ponosan na to što sam sa ljudima koje volim, cenim i poštujem bio u različitim političkim partijama i sa svima sam ostao u korektnim odnosima, ničega se ne stidim. Pošto nemaju ništa drugo da mi „prikače”, onda izmišljaju različite bljuvotine, laži. Ali, to neka služi njima na čast. Jedini sam odbornik u Skupštini grada Čačka koji se zalaže za to da se u Skupštinu uvede alko-test i da se jednostavno odbornicima koji dolaze u pripitom stanju, ili koji tokom trajanja Skupštine piju po kafanama, zabrani ulazak i da za taj dan ne dobiju dnevnice, kaže Maksimović.

 

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести