Dveri odgovaraju Ćurčiću i Parezanoviću: Krađa se ne isplati

Dveri odgovaraju Ćurčiću i Parezanoviću: Krađa se ne isplati

0

Gradska organizacija Srpskog pokreta Dveri u Čačku u današnjem saopštenju za javnost navodi „da je sada jasno da iza Bratislava Ćurčića ne stoji nikakva grupa građana Jedinstveni Čačak, već Marko Parezanović i Ostoja Mijailović“.

– U više navrata uhvatili smo Bratislava Ćurčića na pregovorima sa Parezanovićem i Mijailovićem i znamo za ponude za funkcije, zapošljavanje članova porodice i novac koji mu se nudi za podršku SNS. Više puta smo mu nudili pomoć ako ga neko od strane SNS ucenjuje ili mu preti, ali očito nije to u pitanju. U pitanju je moralna pokvarenost. Žalosno je da nam na ovakav način vraća čovek prema kome smo bili maksimalno korektni, bratski ga primili i uključili na izbornu listu, a koji se javno pred više svedoka i više puta kleo u decu da nikada neće izdati. Kakav može biti čovek koji se kune u decu i laže?

Još jednom pozivamo Bratislava Ćurčića i njegovu kumu Lidiju Tanović da vrate ono što su ukrali. Niko im ne brani da pređu u SNS, Jedinstvenu Srbiju ili SPS, ali ne mogu sa sobom da ponesu mandate koje su stekli na izbornoj listi Dveri, a ne pod svojim imenom. Kada izađu na izbore samostalno i pošteno osvoje mandate kao grupa građana pod svojim imenom i prezimenom – tada ćemo im čestitati. Ali, da koriste ugled i ime Dveri da bi trgovali mandatima u ličnom interesu – to neće moći. Naš narod ima izraz koji opisuje ovakve ličnosti i naziva ih „prodane dušeˮ. Bratislav Ćurčić će morati da izađe na ulicu pred građane Čačka i da im objasni šta je uradio sa njihovim glasom, koji sigurno nije bio glas za SNS.

Milun Todorović je na potezu. On sada bira hoće li vladati Čačkom lopovskim i preletačkim metodama Ostoje Mijailovića i Marka Parezanovića, ili ne. Mi od ove borbe protiv kupovine odbornika nećemo odstupiti, jer ako na ovo pristanemo onda je svaki lopovluk i prevara od strane SNS dozvoljena, ističe se u saopštenju Pokreta Dveri.

POSTAVI ODGOVOR