Dveri pitaju: Iliću i Mijailoviću, kako ste zaradili prvi milion?

Dveri pitaju: Iliću i Mijailoviću, kako ste zaradili prvi milion?

0

Iz Gradske organizacije Srpskog pokreta Dveri u Čačku su, kako navode, „zbog više napada od strane Nove Srbije i nepostojećeg Gradskog odbora SNS-a u Čačku“ danas izdali sledeće saopštenje:

„Napadima na Srpski pokret Dveri u Čačku, lokalni SNS i Nova Srbija pokušavaju da prikriju svoju nesposobnu i korupcionašku vladavinu koju su sprovodili poslednjih godina. Izborna pobeda Dveri na predstojećim lokalnim izborima u našem gradu označiće kraj njihove diktatorske vladavine i to je njihov najveći strah.

To je njihov najveći strah zato što će Dveri uvesti transparentnost u svim segmentima rada onih koji će voditi Čačak u budućnosti, ali i pod hitno preispitati sve malverzacije koje su prethodne vlasti sprovodile.

Posebno ćemo tražiti donošenje Zakona o ispitivanju porekla imovine svih političara, tajkuna i državnih službenika, što će jasno pokazati ko je vršio pljačku i nasilje nad građanima Srbije i Čačka; svi oni koji su prekršili zakon i obogatili se završiće tamo gde im je mesto – u zatvoru! Ovo se posebno odnosi na braću Iliće i Ostoju Mijailovića, nerazdvojne političke i poslovne partnere iz NS i S(NS), koji će prvi morati da dokažu kako su zaradili prvi milion i svo bogatstvo kojim sada raspolažu!

Nemirne savesti i u velikom strahu, stranačkoj mašineriji SNS-a i Nove Srbije nije ništa drugo ostalo nego da kleveta i lepi lažne etikete i ustaške nalepnice svojim političkim protivnicima. Jasno je da je od trenutka prelaska Ostoje Mijailovića iz Nove Srbije u SNS – izborni štab ove dve stranke zajednički i da su ove aktivnosti protiv opozicije sinhronizovane iz jednog štaba, kojim rukovodi Ostoja Mijailović, čovek dve stranke, oficir za vezu od najvećeg poverenja Velimira Ilića.

Gospodi iz SNS-a i Nove Srbije poručujemo da se prava podrška građana ne dobija lažnim etiketiranjem protivnika. Pozivamo ih, ako smeju, shodno demokratskoj kulturi, da javno sučelimo svoje političke programe, da vidimo šta su za ove četiri godine uradili a šta nisu, da im predočimo šta ćemo mi uraditi, a građani Čačka će doneti odluku kome će ukazati poverenje.

G. Mijailoviću, ne možete pobeći od sopstvene biografije. Do pre nekoliko dana verno ste služili braći Ilićima, bili gradski većnik u njihovoj vlasti, putovali sa Vojislavom Ilićem da obiđete nepostojeći „Daglasˮ u Americi, a sada glumite opoziciju i obećavate velika dela kao da nikada niste imali priliku da se dokažete. Zar mislite da su Čačani glupi? Nova prevara Nove Srbije neće proći!“, navodi se u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR