Претрага
[rstr_selector]

Dveri: Počinje udar SNS na Dveri i Čačak kao centar opozicionog bunta

Iz Gradske organizacije Srpskog pokreta Dveri u Čačku u današnjem sopštenju za javnost kažu da je počeo udar od strane vlasti na Dveri jer, kako navode, u njima prepoznaju najozbiljniju opoziciju koja može da ih ugrozi.

– Odbegli odbornici u Čačku nisu članovi Dveri, već dvoje predstavnika grupe građana koja je bila na našoj izbornoj listi kada smo pravili veliku koaliciju za spas Čačka i rušenje vlasti Nove Srbije i SNS posle 20 godina. Od početka rada novog saziva gradske skupštine oni su predmet vrbovanja i kupovine od strane vladajuće SNS. Mi nemamo ništa protiv da oni nastave svoju političku karijeru samostalno u kom god žele pravcu, ali bi bilo normalno da vrate odborničke mandate koje su dobili na listi Dveri. Jer građani Čačka nisu glasali za SNS i podršku njihovoj lokalnoj vlasti već za Dveri i opozicionu borbu protiv vlasti SNS.

Ovo je samo početak udara na Dveri od strane vlasti jer u nama prepoznaju najozbiljniju opoziciju koja može da ih ugrozi. Ovo je i nastavak obračuna Aleksandra Vučića sa Čačkom koji je danas centar opozicionog bunta protiv vlasti SNS. Sve je počelo napadom na čačanski akcenat, nastavljeno hapšenjem 30 čačanskih saobraćajaca, da bi Čačani bili optuženi i za prekid tribine SNS u Beški, i to u ličnom obraćanju Vučića iz Davosa. Ne razumemo tu ličnu Vučićevu mržnju prema Dverima i Čačku.

Ako nije tačno da je Bratislava Ćurčića kupio njegov ivanjički rođak i narodni poslanik SNS Marko Parezanović – siguran sam da će vratiti mandat i tako odbraniti svoju čast. U suprotnom, dokazaće da je nema i da se prodao naprednjacima za pare.

Što se tiče ovog sinhronizovanog udara SNS na Čačak i Dveri možemo samo da im odgovorimo: Tvrd je orah voćka čudnovata – ne slomi ga, a zube polomi – stoji u današnjem saopštenju Gradske organizacije Srpskog pokreta Dveri u Čačku.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *