Претрага
[rstr_selector]

Dveri: SNS se jedino bavi rušenjem opozicije

Gradska organizacija Srpskog pokreta Dveri u Čačku izdala je saopštenje u kome tvrdi da je rejting vladajuće stranke u ovom gradu i dalje u opadanju. Nakon što je nedavnim istraživanjem utvrđeno da je rejting SNS u poslednje tri godine opao za 10 odsto, pad se nastavio zbog najnovijih dešavanja u vezi zagađenja Morave i FK Borac. Zbog toga su u SNS-u prinuđeni da se obračunaju sa opozicijom ne birajući sredstva, navodi se u saopštenju Dveri.

– Rejting vladajuće stranke je u slobodnom padu i oni, svesni toga da ne mogu da vrate svoj rejting, rešili su da se na svaki način obračunaju sa opozicijom ne plašeći se pri tom da čine brojna krivična dela poput trgovanja mandatima i zloupotrebe položaja, ali svesni da mi danas nemamo državu i institucije njima nije problem da i to čine. Trgovanje mandatima je već postala praksa u vladajućoj koaliciji koja se očigledno nije zaustavila sa gospodinom Ćurčićem već se nastavila preko gospodina Štavljanina, a i sada postoje brojni kontakti sa predstavnicima opozicije kojima nude radna mesta, kaže Đorđe Šipetić, odbornik Dveri u Skupštini grada Čačka.

„Gradonačelnik Todorović mora hitno da podnese ostavku”

U saopštenju Dveri se navodi da su gradonačelnikovo višemesečno laganje javnosti da kompanija „Sloboda” nije krivac za zagađenje Morave i da nema problema u funkcionisanju FK Borac, samo kapi koje su prelile čašu i razlozi zbog kojih gradonačelnik Todorović mora hitno da podnese ostavku, a sa njim i čitavo gradsko rukovodstvo.

– Najnoviji skandal vezan za FK Borac gde je gospodin Poledica izneo niz dokaza direktno optužujući gradonačelnika Čačka dovoljno govori o brojnim aferama gradskog rukovodstva zbog kojih bi oni jednostavno morali da podnesu ostavke, kaže Šipetić.

Detaljnije o svim ovim temama sutra će govoriti predsednik Dveri Boško Obradović na vanrednoj konferenciji za medije. Šipetić je najavio da će Obradović tom prilikom izneti niz novih informacija i konkretnih stvari kojima se služi vladajuća koalicija.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *