EDB: Planska isključenja struje zbog neophodnih radova

EDB: Planska isključenja struje zbog neophodnih radova

0
Foto: Dženarika Info
Elektrosnabdevanje

Zbog  radova na rekonstrukciji mreže niskog napona, danas će bez električne energije biti potrošači u delu Mrčajevaca od Šmita ka Erićima. Planirano je da se radovi izvode od 09.00 do 14.00 časova.

U Dragačevu će zbog radova na dalekovodu od 09.00 do 12.00 sati bez struje biti područje Markovice i Rtara, a od 13.00 do 15.00 časova struju neće imati potrošači u delu Negrišora, u zaseocima Stevanovići i Razdolje.

U Ivanjici se nastavljaju radovi na seči rastinja u zoni dalekovoda zbog kojih će i danas potrošači u Kovilju bez struje biti od 08.00 do 17.00 časova, a u pogonu ivanjičke Elektrodistribucije kažu da će se radovi izvoditi i u utorak 15. i sredu 16. novembra.

Vodosnabdevanje

Prema informaciji iz čačanskog Vodovoda, u Bulevaru Tanaska Rajića kod broja 220, registrovan je kvar na vodovodnoj mreži. Radovi na popravci kvara obavljaće se u toku prepodneva, kada je moguće da će doći do kratkotrajnog isključenja vode u ovom delu ulice. Kvar bi trebalo da bude saniran do 12.00 sati.

Snabdevanje potrošača vodom na teritoriji opštine Gornji Milanovac od jutros je uredno.

Stanje na putevima

Vremenske prilike su povoljne za odvijanje saobraćaja, što vožnju čini lakšom i bezbednijom, osim u jutarnji i večernjim satima kada magla i sumaglica smanjuju vidljivost pored reka, kanala, u kotlinama i na putevima u planinskim predelima. Na putevima koji prolaze kroz stenske useke i klisure mogući su sitniji odroni zemlje i kamena, pa se vozačima savetuje pažljivija vožnja.

Prema informaciji iz JP „Putevi Srbije“ danas će se u tunelu Brančić, na auto-putu Miloš Veliki, od 10.00 do 18.00 časova izvoditi radovi na održavanju opreme i sistema za upravljanje tunelima uz obustavu saobraćaja kroz desnu cev tunela, u smeru ka Čačku, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz levu cev tunela Brančić. Planirano je da se radovi izvode i sutra kada će saobraćaj biti obustavljen kroz levu cev tunela u smeru ka Beogradu, a odvijaće se dvosmerno kroz desnu cev tunela.

Od danas do srede izvodiće se radovi na asfaltiranju deonice magistralnog puta Rribariće – Brnjak, zbog kojih će se saobraćaj obustavljati od 07.00 do 12.00 sati, a alternativni putni pravac je Raška – Jarinje.

Prema podacima iz Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza trenutno nema čekanja dužih od 15 minuta, dok su za teretna vozila zadržavanja višesatna na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj i Mađarskoj.

Saobraćajna policija

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, u Čačku su se juče dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe lakše povređene, a po jedna saobraćajna nezgoda evidentirana je u Gornjem Milanovcu  i Ivanjici gde su dva lica zadobila lakše telesne povrede.

Radarske kontrole će danas biti od 08.00 do 16.00 časova na putu između Mojsinja i Mrčajevaca, a od 16.00 časova do ponoći na deonici Beljina – Konjevići.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR