Filmovi za najmlađe na repertoaru Doma kulture

Filmovi za najmlađe na repertoaru Doma kulture

Izabrani filmovi sa 13. „Kids festa“ biće u Domu kulture u Čačku prikazivani od danas do četvrtka

0

o-sovama-i-misevimaVečeras u 18.00 časova na programu je holandski film „O sovama i miševima“ preporučen za decu stariju od sedam godina. Film govori o devojčici Mišel koja odlučuje da povede svog druga miša Pipipa na kampovanje sa novim odeljenjem, ali ni ne sumnja da je šuma opasno mesto za malog miša. Pipipa u šumi hvata sova, a Miral je potrebna pomoć njenih novih drugara. Film je režirao Simon van Duseldorp.

luiza-na-obaliSutra u 18 časova, takođe za decu stariju od sedam godina, biće prikazan animirani film „Luiza na obali“. Film je rađen u francusko-kanadskoj koprodukciji i u njemu starica Luiza poslednjeg dana leta shvata da je poslednji voz otišao bez nje. Ostala je sama u malom primorskom gradiću, napuštena od svih. Ali, ona će preživeti zimu, suprotstaviti se i prirodi i uspomenama koje su našle savršenu priliku da joj se pridruže u ovoj pustolovini. Režiju potpisuje Žan-Fransoa Lažioni.

laste-i-amazonci„Laste i amazonci“ je britanski film preporučen za starije od deset godina, a u okviru mini festivala će biti prikazan u četvrtak u 18.00 časova. Film prati četvoro dece koja konačno dobijaju dozvolu da samostalno kampuju na udaljenom ostrvu usred jezera. Njihovoj sreći nema kraja, ali kada stignu, otkrivaju da možda nisu sami i nastupa borba za vlasništvo nad ostrvom, gde i veština i sreća igraju uloge.

Film je režirala Filipa Lotorp.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR