Filmovi za sve uzraste u Domu kulture

Filmovi za sve uzraste u Domu kulture

0

U Domu kulture u Čačku od danas pa do ponedeljka na repertoaru je nekoliko filmova. Danas će biti prikazan film „Deadpool“ koji je režirao Tim Miler, a glume Rajan Rejnolds, Morena Bakarin, T.Dž. Miler i drugi.

Film je zasnovan na Marvelovom stripu o nekonvencionalnom anti-heroju Dedpulu. Projekcije su u 18 i 20 časova, a u nedelju i ponedeljak film će biti prikazan od 18 časova.

Projekcija od 16h danas i sutra rezervisana je za mališane koji mogu pogledati film „Meda sa severa“. Film je sinhronizovan, a glasove likovima su pozajmili Stefan Bundalo, Iva Stefanović, Bojana Stefanović, Marko Marković i Boris Milivojević. Još jedan film namenjen najmlađima biće prikazan u ponedeljak takođe od 16 časova, a reč je o sinhronizovanom filmu „Piksiji mali vilenjaci“.

Sutra od 20 časova biće prikazana komedija „50 nijansi crne“. Film je režirao Majkl Tids, a glume Marlon Vajans, Kali Hok, Džejn Simur i drugi, a još jedna komedija koju će čačanska publika imati priliku da vidi na repertoaru je u ponedeljak u 20 časova kada će biti prikazan film „Dekica pušten s lanca“ u kome glume Robert De Niro, Zak Efron, Džulijan Hau i drugi.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR