Претрага
[rstr_selector]

Forum privrednika Čačka nagradio najuspešnije

Forum privrednika Čačka, povodom proslave sedam godina postojanja, organizovao je juče u Hotelu Beograd dodelu nagrada i priznanja najuspešnijim čačanskim privrednicima. Za najboljeg privrednika proglašen je vlasnik i direktor firme „Progres inženjering“, Momir Ćosović, dok je za najuspešnijeg preduzetnika proglašen vlasnik porodične firme „KMN“, Miloje Stevanović.

Stevanović do nagrade uz podršku porodice i saradnika

Tim povodom Stevanović je rekao da je ova nagrada zapravo pohvala njegovom timu koji broji veliki broj članova, njegovoj porodici, kooperantima, kao i mušterijama bez kojih firma ne bi postojala.

– Svako priznanje je stvar koja imponuje čoveku. U poslednjih 35 godina sam navikao samo na pokude i pogrde, pa je samim tim ovo priznanje jedna od prijatnijih stvari koja se desila. Smatram da je ova pohvala zasluga mojih saradnika i mog tima koji broji 130 članova, jer da nije bilo njih ne bi bilo ni ove pohvale. Osvojena nagrada je takođe priznanje mojoj porodici koja je kompletno uključena u poslove firme, kao i mojim kooperantima sa kojima godinama sarađujem i koji za nas spremaju najbolje što ova zemlja može da rodi, a to su inputi koji ulaze u naše proizvode. Naravno, ova pohvala pripada i našim mušterijama bez kojih mi kao firma ne bi ni postojali, kaže Stevanović.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *