Gornji Milanovac: Bez struje Vujića brdo zbog kvara na podzemnom kablu

Gornji Milanovac: Bez struje Vujića brdo zbog kvara na podzemnom kablu

0
Foto: Dženarika Info
Elektrosnabdevanje

U Dragačevu se i danas nastavljaju radovi na dalekovodu, zbog kojih će od 08.00 do 16.00 časova bez struje biti delovi  Milatovića, zaseoci Kaplari i Rakićevići.

U Gornjem Milanovcu bez struje je naselje Vujića brdo, zbog kvara na podzemnom kablu. Dežurne ekipe su na terenu i rade na saniranju kvara, a očekuju da će biti otklonjen u toku popodneva.

Zbog neophodnih radova na seči rastinja u zoni dalekovoda danas i sutra u vremenu od 08:00 do 15:00 časova bez električne energije biće potrošači iz Deretina, Ravne Gore, Podjavora, Maskove, Kušića, Milandže i Bele Crkve.

Vodosnabdevanje                       

Snabdevanje potrošača vodom u Čačku i Gornjem Milanovcu ovog jutra je uredno. Nema kvarova na mrežama a ni planiranih isključenja za danas, poručuju dežurni dispečeri iz lokalnih komunalnih preduzeća.

Stanje na putevima

U toku prepodneva vozače na putevima očekuje magla i poledica. Oštre krivine, mostovi, prevoji i nadvožnjaci su najopasnija mesta gde se tanak sloj leda najpre javlja, zato treba voziti sporije i sa većim odstojanjem između vozila. Tokom popodneva i večeri očekuje se vetar olujne jačine, pa će na ovim mestima biti potrebna dodatna opreznost, poručuju iz auto-moto saveza Srbije.

Prema informaciji iz JP „Putevi Srbije“ do 15. decembra su produženi radovi na rekonstrukciji kolovoza na deonici Kostojevići – Varda, gde se saobraćaj povremeno odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na deonici magistralnog puta Novi Pazar – Ribariće, kod skretanja za Paljevo izvode se radovi na rekonstrukciji mosta koji će trajati do 14. decembra. Na mostu je za saobraćaj zatvorena leva traka iz pravca Novog Pazara, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila u desnoj traci.

U toku je i izgradnja obilaznice oko Novog Pazara, a radovi su obezbeđeni odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Danas do 13.00 časova zbog radova na asfaltiranju na deonici Ribariće – Brnjak saobraćaj će biti obustavljen, a alternativni put je Raška – Jarinje.

Saobraćajna policija

Prema informaciji iz Uprave saobraćajne policije, na području Čačka tokom jučerašnjeg dana dogodile su se 3 saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice zadobilo lake telesne povrede, a pričinjena je i materijalna šteta.

Na području Gornjeg Milanovca, Ivanjice i Lučana juče nije bilo saobraćajnih nezgoda.

Radarska kontrola će tokom celog dana, do 22 časa večeras, biti na relaciji Preljina-Mrčajevci.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR