Gornji Milanovac: Prekid u vodosnabdevanju u Velereči

Gornji Milanovac: Prekid u vodosnabdevanju u Velereči

0
Ilustracija
Elektrosnabdevanje

U Čačku nema planiranih isključenja struje za danas, a manji kvarovi na mreži biće sanirani u toku prepodneva.

Na podučju Gornjeg Milanovca je registrovan kvar na dalekovodu prema Vraćevšnici zbog čega su bez struje Donja i Gornja Vrbava, Belo Polje, Lipovac i Gornja i Donja Crnuća. Kvar bi trebalo da bude saniran u toku prepodneva. Zbog planiranih radova na mreži od 08.00 do 10.00 sati bez struje će biti Grabovački put, a od 10.00 do 15.00 časova sela Bogdanica, Kamenica, Gojna gora i Družetići.

U Ivanjici će danas zbog radova na dalekovodu u vremenu od 08:00 do 17:00 časova bez električne energije biti potrošači iz Belih Voda – Srednja Reka i Gradac, od  09:00 do 14:00 bez struje će biti delovi Močioca – Ravna Gora Klekova i Nestorovići, a od 10:00 do 16:00 časova struju neće imati potrošači u Kosovici i Butkovu.

Vodosnabdevanje

Na vodovodnoj mreži u Čačku nema većih kvarova, pa je snabdevanje potrošača vodom uredno, kažu u čačanskom Vodovodu.

U Gornjem Milanovcu će zbog radova na vodovodnoj mreži prekid u snabdevanju vodom danas imati potrošači u Velereči – Stara pruga, Grobnice i Široko polje sve do „Spektra“. Smanjen pritisak i eventualne kraće prekide u snabdevanju vodom imaće i potrošači u ulicama Kragujevačkoj, Rudničkoj, Cvijićevoj, Milovana Glišića i manjim okolnim ulicama, u nižoj zoni Nevada i u naselju Rasadnik.

Stanje na putevima

U toku su radovi na redovnom čišćenju tinela u Međuvršju i Ovčar Banji, na delu magistralnog puta Pakovraće – Kratovska Stena, koji će se prema najavi iz JP „Putevi Srbije“ izvoditi do 23. novembra. Tokom izvođenja radova, od 8.00 do 16.00 časova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

U tunelu Brđani se izvode radovi na održavanju opreme, zbog kojih će danas do 18.00 časova biti zatvorena leva cev tunela, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz desnu cev u smeru ka Čačku.

Na deonici Ribariće – Brnjak, danas do 13 časova biće obustavljen saobraćaj zbog radova na asfaltiranju, a alternativni putni pravac vodi preko Raške.

Saobraćajna policija

Prema informaciji iz Uprave saobraćajne policije u toku jučerašnjeg dana u Gornjem Milanovcu, Guči, Lučanima i Ivanjici nije bilo saobraćajnih nezgoda, a u Čačku se dogodila jedna u kojoj je jedno lice lakše povređeno.

Radarske kontrole će biti od 08.00 sati do ponoći na putu između Mojsinja i Mrčajevaca.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR