Претрага
[rstr_selector]

Gornji Milanovac: Tri odbornika Bolje Srbije prešli u SNS

Tri odbornika Bolje Srbije, bivše Nove Srbije, kao i ceo Opštinski odbor ove stranke u Gornjem Milanovcu na čelu sa poverenikom Desimirom Jovanovićem, prešli su u Srpsku naprednu stranku, čime je Bolja Srbija rasformirana. Povodom ovog događaja oglasio se OO Srpskog pokreta Dveri u Gornjem Milanovcu.

– U međuvremenu su se desile još neke stvari, pokrenuta je kampanja da se smeni opštinsko rukovodstvo. Prelazak u SNS je njihova stvar, ali je problem što će sistem ostati isti, neki ljudi će dati ostavke i nikom ništa, a vratiće se stari kadrovi, kaže Nebojša Stanković iz OO Dveri u Gornjem Milanovcu.

Osim Dveri, saopštenje povodom ovog događaja izdala su pomenuta tri odbornika koji tvrde da su se na ovaj korak odlučili voljom centrale SNS-a u Beogradu, a protivno volji lokalnog rukovodstva.

V.d. direktor Doma zdravlja podneo ostavku

Najnovija vest u Gornjem Milanovcu je jučerašnja ostavka v. d. direktora Doma zdravlja Aleksandra Čivovića. On je na ovoj funkciji bio tri godine, a po oceni Stankovića njegovo rukovođenje je bilo loše.

– Prošle godine je u Domu zdravlja bila Državna revizorska institucija koja je utvrdila niz nepravilnosti i zbog toga je sindikat „Sloga” protiv njega podneo krivičnu prijavu.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *