Претрага
[rstr_selector]

Gradsko kupalište bez toaleta

Kupači na Gradskoj plaži kod brane na Moravi i prošle godine su se žalili na nehigijenu toaleta koji se nalazi na desnoj obali reke.

Kupači su zamerali i to što je javni nužnik prošle sezone često bio zaključan, zbog čega su odlazili u toalete obližnjeg kafića.

Ove godine kupači kažu da, osim ovih problema koji još uvek nisu rešeni, nevolje stvara i nesnosan smrad koji se širi iz pravca ovog objekta. Fekalne vode iz septičke jame preplavile su deo Gradske plaže. Tokom letnjeg perioda na Gradskoj plaži, naročito vikendom, okupi se i po više hiljada posetilaca.

O uređenom prostoru kupališta na Moravi, a samim tim i objekata koji ga opslužuju, brine Sportski centar „Mladost“.

Stojan Vojinović, načelnik Inspekcijske uprave kaže da nije upoznat sa ovim problemom, ali da će već danas poslati komunalne inspektore na teren.

– Što se tiče nehigijene i toga da je toalet zaključan, to treba proveriti u SC „Mladost“, oni gazduju tim objektom. Kada je reč o izlivanju fekalnih voda, ja za tu pojavu nemam saznanja, ali ću danas poslati inspektore na teren da vide o čemu se radi. Koliko sam upućen taj objekat nije priključen na kanalizaciju, ali više informacija imaćemo kada inspektori obave terensku kontrolu – izjavio je Stojan Vojinović, načelnik Inspekcijske uprave u Čačku.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *