[rstr_selector]

Grejanje funkcioniše bez problema

GREJANJE

grejanje-1-servis-obrSistem daljinskog grejanja u Čačku, Gornjem Mialnovcu i Guči funkcioniše bez ikakvih problema. Kako nam je saopšteno u nadležnim službama na sistemu nema kvarova, neće biti prekida u isporuci toplotne energije i svi potrošači su uredno snabdeveni.

ELEKTROSNABDEVANJE

struja-servis-obrPrema informaciji iz Elektrodistribucije Gornji Milanovac danas od 9.00-11.00 struju neće imati deo Takova kod škole i naselje Paunovića polje, a od 9 do 14 časova bez struje će biti Sinoševići, zaselak Mrđenica i deo prema auto-servisu „Raćo“. Takođe, gornjomilanovački električari danas će biti angažovani i na radovima u Grabovici, u zaseoku Njive i to od 8.00-15.00 časova. Elektrodistribucija u Guči najavila je da će sutra, 20. i u petak, 21.oktobra od 8.00 do 15.00 bez struje biti potrošači sa područja Gornjeg Dupca i trafo stanica Glog i Milići. Dežurni dispečeri u Čačku i Ivanjici saopštavaju da je na ovim područjima elektrosnabdevanje uredno. 

VODOSNABDEVANJE

vodaa-servis-obrPrema saopštenju iz čačanskog „Vodovoda“ u ulicama 1300 kaplara i Milana Miloševića došlo je do pucanja vodovodnih cevi. Kvarovi će biti sanirani u toku dana. Moguće je isključenje vode do popravke kvara u navedenim ulicama. U ostalim delovima čačanskog vodosistema snadbevanje vodom je redovno.
Prema informacijama iz komunalnih preduzeća u Gornjem Milanovcu, Ivanjici, Guči i Lučanima kvarova na vodosistemu u ovim opštinama nema, a neće biti ni radova zbog kojih bi voda vila planski isključena.

HITNA POMOĆ

hitna-pomoc-3-servis-obrLekari čačanske Hitne pomoći u toku prethodna 24 časa obavili su 40 kućnih poseta, a u ordinaciji su pregledali 26 pacijenata. U Gornjem Milanovcu je evidentiran 17 ambulantni pregled i 9 kućnih poseta, dok su ivanjički lekari intervenisali 47 puta od čega 5 puta na terenu.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA

bio-prognoza-servis-obrBiometeorološke prilike mogu imati nepovolјan uticaj na većinu hroničnih bolesnika. Naročita opreznost se savetuje osobama sa cerebrovaskularnim, psihičkim i respiratornim obolјenjima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe, bolova u kostima i neraspoloženja. Neophodna je dodatna pažnja u saobraćaju.

PORODILIŠTE

porodiliste-bebe-servis-obrOve srede vesti iz porodilišta obeležava muški pol i broj četiri. Babice su u dva porodilišta u našem okrugu pomogle da na svet dođu četiri dečaka. Tačno toliko novih stanovnika je Moravički okrug dobio u prethodna 24 časa. U porodilištu u Čačku rođena su tri dečaka, a u porodilištu u Gornjem Milanovcu rođen je jedan dečak.

POLICIJSKA UPRAVA

policijaa-servis-obrPrema podacima Policijske uprave u Čačku u toku prethodna 24 časa na teritoriji Moravičkog okruga dogodile su se dve saobraćajne nezgode. U nesreći koja se dogodila u Čačku jedna osoba je zadobila teške telesne povrede, dok je u nezgodi koja se desila u Gornjem Milanovcu jedna osoba lakše povređena. Radari će danas kontrolisati brzinu kretanja vozila u Čačku do 18 časova i u Ivanjici do 16 časova.

Поделите вести