Havarija na toplovodu u centru grada privremeno sanirana 

Havarija na toplovodu u centru grada privremeno sanirana 

Brzom reakcijom radnika iz JKP za grejanje „Čačak“, privremeno je sanirana havarija na toplovodu u strogom centru grada a završna intervencija očekuje se danas

0

Tokom jutarnjih časova na Badnji dan, došlo je do havarije na toplovodu u strogom centru grada, u prolazu između robne kuće „Inex“ i gradskog šetališta.

– Preduzeli smo određene građevinske radnje, podigli smo betonske ploče i zaustavili curenje na postojećim šelnama na toplovodu. Curenje je privremeno zaustavljeno tako da grejanje može da funkcioniše i za vreme praznika, naveo je Miljan Štrbac, tehnički direktor JKP za grejanje „Čačak“.

Praznici odložili završetak radova

Sagovornik je izjavio da je za kompletnu intervenciju potrebno pola dana rada kako bi se izvršila do kraja. Međutim, havarija se dogodila na Badnji dan, pa je završetak radova odložen do drugog dana Božića.

– Zbog Badnjeg dana i Božića, odložili smo završne radove i ostaće takozvana građevinska rupa, otvorena do srede, kada ćemo izvršiti završne radove. Iako otvorena, građevinska rupa je obezbeđena, kako se građani ne bi povredili.

POSTAVI ODGOVOR