Претрага
[rstr_selector]

Hitna pomoć u Moravičkom okrugu intervenisala 206 puta za 24 časa

Hitna pomoć

hitna-pomocLekari Hitne pomoći u Čačku su u prethodna 24 časa u ordinaciji pregledali 36 pacijenata i još 47 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavile 28 ambulantnih pregleda i 11 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 84 puta od čega osam puta na terenu,a tri pacijenta su prevezena u opštu bolnicu u Čačku.

Uprava saobraćajne policije

policija-servis-obrPrema podacima Policijske uprave u Čačku, na putevima u Moravičkom okrugu u prethodna 24 časa dogodila se jedna saobraćajna nezgoda i to u Čačku i u njoj je jedna osoba teže, a jedna lakše povređena.

Vodosnabdevanje

voda-sevis-obrPrema informacijama iz čačanskog „Vodovoda“ i gornjemilanovačkog komunalnog preduzeća, u Čačku i Gornjem Milanovcu vodosnabdevanje će danas biti uredno. Prema jutrošnjim informacijama, kvarova na vodovodnoj mreži nema, a u toku dana neće biti ni radova zbog kojih bi voda morala da bude zatvarana.

Bioprognoza

bioprognozaKod većine hronično obolelih tegobe danas mogu biti u pojačanju usled relativno nepovolјnog uticaja biometeorološke situacije. Poseban oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu nervoze, malaksalosti i glavobolјe. Zbog visoke temperature vazduha savetuje se umerena fizička aktivnost i boravak u hladovini.

Porodilište

beba-servis-porodilste-obrU porodilištu u Čačku u prethodna 24 časa rođene su dve bebe i to dve devojčice, a u porodilištu bolnice u Gornjem Milanovcu rođena je jedna devojčica.

Поделите вести