Hotel Park uskoro prima goste

Hotel Park uskoro prima goste

0

Objekti najvećeg ivanjičkog hotelsko-ugostiteljskog preduzeća Western turist, među kojima je i hotel Park, uskoro će biti otvoreni za turiste.

Prema rečima Aca Lakićevića, predsednika Sindikata u ovom preduzeću, konzorcijum firmi iz inostranstva nedavno je, na tri godine, zakupio četiri objekta Western turista.

– Nakon dugih pregovora između predstavnika Agrobanke i nadležnih u Agenciji za osiguranje depozita, izdata su četiri objekta ivanjičkog hotelsko-ugostiteljskog preduzeća. Reč je o hotelima „Park“ i „Moravica“, kao i o objektima „Lipa“ i „Vodopad“. Kako sam čuo, objekti su uzeti u zakup na vremenski period od tri godine. Zakupce čini konzorcijum određenih firmi u kojima odlučujući reč imaju dvojica Šveđana i jedan naš čovek. Ovih dana ću pozvati sve zaposlene, pa ću organizovati sastanak zaposlenih i zakupaca, koji su trenutno u Ivanjici i očekujem da ćemo se sresti u narednih nekoliko dana. Razgovaraćeno sa njima, videćemo kakvi su njihovi planovi i da li oni žele na posao da prime, nas, nekadašnje radnike – rekao je Aco Lakićević.

POSTAVI ODGOVOR